Σύγχρονο Mobile Marketing μέσω της Υπηρεσίας Viber!

Η υπηρεσία για μαζικά μηνύματα Viber είναι μια ιδιαίτερα διαδεδομένη και αποτελεσματική μέθοδος προώθησης και διαφήμισης, μέσω της οποίας έχετε τη δυνατότητα να προσελκύετε πελάτες στην επιχείρησή σας. Χρησιμοποιήστε τα μαζικά sms για να επικοινωνήσετε με το πελατολόγιό σας και τους φίλους σας και για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Αποτελεί ένα από τα πιο αποδοτικά εργαλεία για διαφήμιση και προβολή.

Η μαζική αποστολή sms ή viber θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους marketing, γιατί το μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού διαβάζει άμεσα τα μηνύματα που λαμβάνει, σε σχέση με άλλες μεθόδους, όπως είναι τα διαφημιστικά φυλλάδια, οι έντυπες καταχωρήσεις κλπ. Πάρα πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη τη συγκεκριμένη υπηρεσία, για να ενημερώσουν για τρέχουσες εκπτώσεις και προσφορές, είτε για να προωθήσουν κάποια διαφημιστική καμπάνια, χρησιμοποιώντας μια στοχευμένη πληροφορία και στέλνοντας απλά και γρήγορα μαζικά sms σε μεγάλο αριθμό παραληπτών.

Μετά από κάθε αποστολή λαμβάνετε αναφορές παράδοσης, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε εικόνα για την πορεία της αποστολής σας. Μπορείτε ακόμα να στείλετε προσωποποιημένα μηνύματα, χρησιμοποιώντας κάποιο στοιχείο του παραλήπτη, όπως όνομα, επίθετο κλπ για να τον προσεγγίσετε πιο προσωπικά και να ενδυναμώσετε τη σχέση σας μαζί του. Μια άλλη δυνατότητα που σας προσφέρει είναι να προγραμματίζετε τις αποστολές σας σε μελλοντικό χρόνο, σε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα.

Η αποστολή μαζικών μηνυμάτων είναι άμεση και με χαμηλό κόστος και βελτιώνει την επικοινωνία σας τόσο με τους  υπάρχοντες πελάτες, αλλά βοηθάει και στη προσέγγιση νέων καταναλωτών. Μέσω της υπηρεσίας στέλνετε  μαζικά sms σε όποια ομάδα καταναλωτικού κοινού επιθυμείτε, προωθείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και αυξάνετε τον όγκο των πωλήσεων σας, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τους αυτοματισμούς που σας προσφέρει η υπηρεσία.

Η λύση των μαζικών sms αποτελεί μία οικονομική και λειτουργική μέθοδο για μαζική διαφήμιση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενο δραστηριότητας τους. Προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους και ενισχύει την εταιρική εικόνα, μέσω της χρήσης σύγχρονων μεθόδων και της παροχής αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους πελάτες. Η τεράστια χρήση των κινητών  τηλεφώνων στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, έχει οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση της χρήσης των μαζικών γραπτών μηνυμάτων, ως εργαλείο διαφήμισης και επικοινωνίας.

No Comments Yet

Comments are closed