Σύγχρονες τεχνικές Μάρκετινγκ για αποδοτική προώθηση

Η επικοινωνία με τον πελάτη είναι το νο1 κριτήριο επιλογής μία υπηρεσία ή προϊόντος. Ένας άριστος τρόπος επικοινωνίας είναι η υπηρεσία για μαζικά μηνύματα viber, η οποία παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης αποστολής ενός ή πολλαπλών γραπτών μηνυμάτων, σε κινητά τηλέφωνα, μέσω του υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση κάποιου εξειδικευμένου λογισμικού. Η αποστολή Viber μηνυμάτων πραγματοποιείται απλά και γρήγορα, μέσα σε λίγα λεπτά. Τον αποστολέα που θα βλέπουν οι παραλήπτες στο κινητό τους, τον καθορίζετε εσείς και μπορεί να είναι διαφορετικός σε κάθε αποστολή. Μπορείτε ακόμα να προγραμματίζετε  τις αποστολές σας για κάποια μελλοντική στιγμή, σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.
Να δημιουργήσετε λίστες και ομάδες με τις επαφές σας και γενικότερα να οργανώσετε τις τηλεφωνικές σας λίστες.

Η αποστολή μαζικών μηνυμάτων είναι γρήγορη και αποτελεσματική και αποτελεί μία ιδιαίτερα δημοφιλή μέθοδο για να προωθήσουν και να διαφημίσουν οι επιχειρήσεις τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και το κόστος που απαιτείται είναι χαμηλό τόσο σε χρήμα, όσο και σε χρόνο. Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος επικοινωνίας και προβολής, σε σχέση με άλλες μεθόδους του marketing, όπως είναι τα διαφημιστικά φυλλάδια, οι καταχωρήσεις σε εφημερίδες και περιοδικά κλπ. Αν στις αποστολές σας χρησιμοποιείται συνήθως παρόμοια κείμενα, μπορείτε να δημιουργήσετε πρότυπα μηνύματα και να κάνετε χρήση αυτών σε μελλοντικές αποστολές σας, ώστε να εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία για Αποστολή Viber Messaging είναι ένα σύγχρονο εργαλείο για κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενο δραστηριότητάς της, για να επικοινωνεί με τους πελάτες της, να ενδυναμώσει τις σχέσεις της μαζί τους  και να προσεγγίσει νέους, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Αποστέλλοντας ταυτόχρονα ενημερωτικά προωθητικά μηνύματα sms σε όποια κινητά τηλέφωνα εσείς επιθυμείτε, μέσα σε λίγα λεπτά, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, θα ενημερωθούν για προσφορές και εκπτώσεις και για τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας. Μετά μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία των αποστολών σας, μέσω των αναφορών παράδοσης και των στατιστικών στοιχείων που σας παρέχει η υπηρεσία. Οι πωλήσεις της εταιρείας σας θα αυξηθούν εντυπωσιακά, αξιοποιώντας εργαλεία και αυτοματισμούς που σας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, σε σχέση με παλαιότερους παραδοσιακούς τρόπους προβολής και προώθησης, όπως είναι τα έντυπα φυλλάδια, τα ραδιοφωνικά σποτ κλπ.

Η υπηρεσία του sms marketing είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος προβολής και ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού με εγγυημένα αποτελέσματα. Το εταιρικό σας προφίλ θα αναβαθμιστεί και η επικοινωνία σας θα είναι αναβαθμισμένη και αποδοτική.

No Comments Yet

Comments are closed