Σφάζονται δημοσίως Κιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – «Δεν είσαι φίλη μου είσαι υποκρίτρια»!

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες του «Sex and The City», Κιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, με αφορμή το θάνατο του αδερφού της πρώτης.

Ο αδερφός της Κιμ, Κρις, έχασε τη ζωή του μετά την εξαφάνισή του στον Καναδά, με πολλούς φίλους και θαυμαστές να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν μία εξ αυτών, σχολιάζοντας στο Instagram της Κιμ: «Αγαπητή Κιμ, η αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου σε εσένα και τους δικούς σου για το θάνατο του αγαπημένου σου αδερφού».

Όπως μπορεί να υποθέσει κανείς, ίσως ήταν ένας κλάδος ελαίας πως οι δύο πρωταγωνίστριες μπορεί και να τα ξαναβρήκαν.

Φαίνεται όμως πως ο πόλεμος απέχει πολύ από το τέλος του, με την Κιμ να αποκαλεί την Σάρα «υποκρίτρια».

Η 61χρονη ανάρτησε ένα κείμενο πριν από 3 ημέρες, που έλεγε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου, τους φίλους και τους συναδέρφους μου στο Sex and the City για την υποστήριξη σε εμένα και την οικογένειά μου τις τελευταίες 72 ώρες».

Αλλά σήμερα το πρωί, ανάρτησε ένα post που έλεγε: «Δεν χρειάζομαι την αγάπη και την υποστήριξη σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή Σάρα Τζέσικα Πάρκερ».

Στη λεζάντα, έγραψε: «Η μαμά μου με ρώτησε σήμερα ‘Πότε αυτή η υποκρίτρια, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, θα σε αφήσει ήσυχη; Οι συνεχείς επαφές σου είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν τότε και τώρα. Επέτρεψέ μου να στο ξεκαθαρίσω (αν δεν το έχω ήδη κάνει). Δεν είσαι η οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Γι’ αυτό γράφω για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις το προσωπείο του ‘καλού κοριτσιού’».

Να σημειωθεί, πως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν έχει ακόμη απαντήσει.

No Comments Yet

Comments are closed