Σειρά επαφών Γ.Δαρδαμανέλη για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στον δήμο Καλαμαριάς

Με σκοπό τη διασφάλιση, προς τους πολίτες του δήμου Καλαμαριάς συνθηκών ασφάλειας, αλλά και ομαλής κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο της περιοχής και τήρηση της λεωφορειολωρίδας – όπως στο παράδειγμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δραδαμανέλης πραγματοποίησε σειρά επαφών και συναντήσεων με τους επιτελείς της Αστυνομίας, της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής.

Στις συναντήσεις αυτές ο δήμαρχος Καλαμαριάς, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο δήμος, ζήτησε επιπλέον την προάσπιση τήρησης της απαγόρευσης του καπνίσματος, της παράνομης στάθμευσης και της αλόγιστης κατάληψης των κοινόχρηστων χώρων.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς «H νέα διοίκηση του  Δήμου Καλαμαριάς  συνεπής στις δεσμεύσεις της προωθεί την ανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να διασφαλίσει τους πολίτες, το δυνατό περισσότερο σε θέματα ασφάλειας, ομαλής κυκλοφορίας των οδικών αξόνων και της χρήσης λεωφορειολωρίδας (όπως στο παράδειγμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως) και να προασπίσει την τήρηση μέτρων, όπως η απαγόρευση του καπνίσματος, η παράνομη στάθμευση και η αλόγιστη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων».

Προσθέτει δε, ότι για το χρονικό όμως διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη της λειτουργίας της Δημοτικής Αστυνομίας, ο Δήμαρχος κ. Δαρδαμανέλης μετά από σειρά επαφών με Αστυνομία, Τροχαία και Πυροσβεστικό Σώμα, ζήτησε την  ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην Καλαμαριά, ώστε να υπάρχει αποτελεσματική αστυνόμευση που θα λειτουργεί αποτρεπτικά, αλλά και κατασταλτικά, σε κάθε μορφή και είδος παραβατικότητας. Συγκεκριμένα, ζήτησε συχνότερες περιπολίες σε καθημερινή βάση,  από κλιμάκια της ομάδας ΔΙΑΣ, σε όλες τις συνοικίες της πόλης οι οποίες θα κάνουν τον πολίτη να νοιώθει περισσότερο ασφαλής, ενώ συγχρόνως θα αποτελούν και ανασταλτικό παράγοντα προς τους επίδοξους παραβάτες».

 

No Comments Yet

Comments are closed