Σε ΣΟΚ η Σπυροπούλου με τα Μαντάτα για την Αραβανή. Δεν ξέρει που να Κρυφτεί μετά από αυτό το Χτύπημα…

«Ρόδα είναι και γυρίζει». Αυτό ακούγεται από χθες με πολλά γέλια στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ σχετικά με την φημολογία που θέλει την Ευαγγελία Αραβανή επικρατέστερη αυτή τη στιγμή για την παρουσίαση του Dancing with the Stars.

Την ώρα που ούτε το κανάλι ούτε η πρώην πλέον παρουσιάστρια του Σκάϊ έχουν πάρει οριστικές αποφάσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το φυσάει και δεν κρυώνει. Ήταν στο μακρινό 2012 όταν η τότε σύμβουλος προγράμματος του Alpha Ρούλα Κορομηλά ανακοίνωνε στην Ευαγγελία Αραβανή πως πρέπει να αποχωρήσει από τον καναπέ του «Μες την καλή χαρά».

Η εντολή είχε έρθει από πολύ ψηλά και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής όλο αυτό ήταν επιθυμία της Ντίνας. Έτσι η Αραβανή έγινε η πιο σύντομη πανελίστρια στην μικρή οθόνη και απ’ την άλλη η Σπυροπούλου η πιο σύντομη πανελίστρια που έγινε κεντρική παρουσιάστρια.

Και ενώ η Αραβανή για μεγάλο χρονικό διάστημα χάθηκε και αναγκάστηκε να ξεκινήσει από το μηδέν για την ακρίβεια χορεύοντας στο DWTS και αργότερα κάνοντας το backstage στο Χ – Factor κατάφερε φέτος να εδραιωθεί ως κεντρική παρουσιάστρια.

Και η Ντίνα που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν κεντρικιά και αποφάσιζε μέχρι και το επιτελείο της εκπομπής της έμεινε εκτός. Και τώρα οι ρόλοι θα αντιστραφούν; Αν τελικά η Αραβανή αναλάβει την παρουσίαση του DWTSσαφώς ναι. Που να το φανταζόταν η Σπυροπούλου πως έξι χρόνια μετά το συμβάν του 2012 αυτή που θα την πηγαίνει στην κριτική επιτροπή θα είναι η Αραβανή. Αλλάζουν οι καιροί, οι ρόλοι, οι κεντρικοί, τα πρώτα και τα δεύτερα βιολιά… Έτσι είναι η τηλεόραση…

No Comments Yet

Comments are closed