Σε καραντίνα στην Ξάνθη ομάδες φοιτητών που επέστρεψαν από την Κωνσταντινούπολη

Σε ξενοδοχείο της περιοχής της Ξάνθης και σε καραντίνα βρίσκονται περί τους 90 φοιτητές που επέστρεψαν οδικώς από την Κωνσταντινούπολη, στις περιοχές καταγωγής τους, οι περισσότεροι από την περιοχή της Ξάνθης και άλλοι της Κομοτηνής και της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 150.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ομάδες των φοιτητών αφίχθησαν στην Ελλάδα σε δυο ομάδες και κατά είσοδο τους στο συνοριακό φυλάκιο των Κήπων τους παρέλαβαν λεωφορεία του ΚΤΕΛ Έβρου προκειμένου να τους μεταφέρουν στην Ξάνθη και ορισμένους στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ πρόκειται για 90 φοιτητές των οποίων την επιστροφή μέσω του συνοριακού σταθμού των Κήπων συντόνισαν ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Κώστας Βενετίδης, ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας ΑΜΘ Λουκάς Γεωργίου και ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ Κώστας Χουβαρδάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ όλοι οι φοιτητές σήμερα το πρωί θα εξεταστούν, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, από κλιμάκιο γιατρών του ΕΟΔΥ.

No Comments Yet

Comments are closed