Σε ισχύ τίθενται τα έκτακτα μέτρα της τροχαίας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Σε ισχύ από αυτή την ώρα (15:00) και μέχρι τη λήξη της παρέλασης αύριο τίθενται τα έκτακτα μέτρα της Διευθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης στο κέντρο.

Βάσει αυτών, δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση, στους παρακάτω δρόμους της πόλης: – Στρατηγού Κακαβού, – Αθαν. Σουλιώτη, στο τμήμα της από την οδό Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Κακαβού, – Στο πάρκινγκ, που βρίσκεται όπισθεν της εξέδρας των επισήμων επί της οδού Σουλιώτη, – Καλλιδοπούλου, στο τμήμα της από οδό Σουλιώτη μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου και – Καραϊσκάκη, στο τμήμα της από Λεωφ. Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αύριο Δευτέρα δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση, στους παρακάτω δρόμους της πόλης: – Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, – 30ης Οκτωβρίου, – Λεωφ. Στρατού, στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Καυτανζόγλου, – Ανώνυμη Οδό ανατολικά της πλατείας Ηλεκτρικής, που ενώνει τη Β. Γεωργίου με τη Λεωφ. Μ.Αλεξάνδρου και – Νικολάου Γερμανού. Από την 07.00΄ ώρα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς: – Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, – 30ης Οκτωβρίου, – Καλλιδοπούλου, στο τμήμα της από τη Λεωφ.Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, – Στρατηγού Κακαβού, – Αθαν. Σουλιώτη, στο τμήμα της από την οδό Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Κακαβού, – Λεωφ. Στρατού, στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Καυτανζόγλου, – Καραϊσκάκη, στο τμήμα της από Λεωφ. Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου και – Νικολάου Γερμανού. Ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, διακοπές της κυκλοφορίας θα γίνουν και στους γύρω δρόμους.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Παρακαλούνται οι κύριοι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω αναφερομένους δρόμους. Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα με το σύνολο της δυνάμεώς της και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι, ενώ ανάλογα μέτρα τροχαίας θα ληφθούν και σε άλλους Δήμους και Κοινότητες του Νομού Θεσσαλονίκης όπου θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις. Η τρόχαία ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

No Comments Yet

Comments are closed