Σε αποκλεισμό το κτίριο της Περιφέρειας την Παρασκευή από Εκπαιδευτές Οδηγούς

Με ανακοίνωσή τους τα μέλη της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Ελλάδος κάνει γνωστό ότι Παρασκευή προχωρούν σε αποκλεισμό του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίζοντας με τον τρόπο αυτό τις κινητοποιήσεις τους.

Συγκεκριμένα αναφέρουν :

«Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Ελλάδος αποφάσισε να πραγματοποιήσει κινητοποίηση προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 16.11.2018.

Ο λόγος της κινητοποίησης είναι η άμεση έναρξη των πρακτικών εξετάσεων.

Με δεδομένη την προηγούμενη κινητοποίηση μας η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι υπεύθυνοι για την διεξαγωγή των πρακτικών εξετάσεων οδήγησης είναι οι αρμόδιοι της Περιφέρειας.

Θα κατατεθεί υπόμνημα προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τις θέσεις μας.

Στην κινητοποίηση :

• Τα εκπαιδευτικά οχήματα θα παραταχθούν κατά μήκος της οδού.

• Στην κινητοποίηση θα παραβρίσκονται και πολίτες – υποψήφιοι οδηγοί που αναμένουν τον προγραμματισμό των πρακτικών εξετάσεων.

• Θα καταθέσουμε στην Περιφέρεια τα Δελτία Υποψηφίων Οδηγών που έχουμε προς προγραμματισμό.

• Θα καταθέσουμε τις πινακίδες κυκλοφορίας των εκπαιδευτικών οχημάτων καθώς και τις άδειες μας των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών. Τα εκπαιδευτικά μας οχήματα θα φέρουν την ένδειξη «ΠΩΛΕΙΤΑΙ» ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Θα παραμείνουμε στο σημείο έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας.

• Η κινητοποίηση θα λάβει χώρα στο νέο κτήριο της Περιφέρειας στην οδό 26ης Οκτωβρίου 64.

• Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 7:30 με κομβόι από εκπαιδευτικά οχήματα διάφορων κατηγοριών από τη περιοχή της της Σταυρούπολης (οδό Αμπελοκήπων)».

No Comments Yet

Comments are closed