Σε αναζήτηση του «γαλάζιου» υποψηφίου που θα αντιμετωπίσει τον Θ. Παπαδόπουλο στη Θέρμη

Συνεχίζεται στο «γαλάζιο» στρατόπεδο του δήμου Θέρμης η αναζήτηση υποψηφίου… υποψηφίου δημάρχου για τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Παρά τις κρούσεις που δέχθηκε ο Νίκος Βεζυρτζής, ο οποίος είχε υποστηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2010, αρνήθηκε να είναι εκ νέου υποψήφιος, ενώ στελέχη που είχαν δεχθεί παρόμοιες κρούσεις στις εκλογές του 2014 δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον.

Τα «γαλάζια» στελέχη της περιοχής έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου και αναζητούν εναγωνίως τον υποψήφιο που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει έναν από τους πιο ισχυρούς, κατά κοινή ομολογία, δημάρχους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αυτοδιοικητικούς της περιοχής, το ενδιαφέρον είναι σχεδόν μηδαμινό καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που το σκέφτονται να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο απέναντι σε έναν δήμαρχο που εκλέγεται επί σειρά πολλών ετών, σχεδόν 20 χρόνια, με πολύ υψηλά ποσοστά.

Στο τραπέζι των συζητήσεων και των ζυμώσεων έχει πέσει το όνομα του προέδρου της Τοπικής ΝΔ Θέρμης, Κωνσταντίνο Πάζη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε, καθώς αναμένεται να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Σε διάφορες συζητήσεις ακούστηκε και το όνομα της γιατρού Μαριάννας Καπουσούζη, ενδεχόμενο όμως που εγκαταλείφθηκε σύντομα.

No Comments Yet

Comments are closed