«Σε … άλλο πλανήτη» Χάρι και Μέγκαν

Στο δικό τους μοναδικό κόσμο θεωρούν πια οι θαυμαστές τους ότι ζουν Χάρι και Μέγκαν καθώς, ενώ ο πλανήτης ζει μία παγκόσμια τραγωδία, το ζευγάρι φαίνεται να μη πτοείται καθώς σε αυτή τη συγκυρία διάλεξε να προχωρήσει στο νέο του ξεκίνημα στο Λος Άντζελες.

Μάλιστα αυτό μοιράστηκαν χθες το απόγευμα με τους θαυμαστές τους, καθώς ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για ένα νέο ίδρυμα, το οποίο θα έχει το όνομα Archewell.

Αποκάλυψαν, παράλληλα, ότι η λέξη «Arche», που χρησιμοποιούν στο όνομα του ιδρύματος και είναι η ελληνική λέξη αρχή, είναι και η πηγή έμπνευσης πίσω από το όνομα του γιου τους, Archie Mountbatten-Windsor.

Ωστόσο, η ανακοίνωση αυτή δεν χαροποίησε τους θαυμαστές τους αλλά αντιθέτως τους εξόργισε δεδομένης της συγκυρίας με τους χιλιάδες θανάτους σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Οι ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή είναι στο επίκεντρο της πανδημίας ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται πλέον στην Εντατική, με τους υπουργούς να λένε ότι πλέον προσεύχονται για εκείνον.

«Τη χειρότερη δυνατή χρονική στιγμή» επέλεξε το ζευγάρι για να ανακοινώσει τα σχέδιά του σχολιάζουν οι χρήστες του διαδικτύου κατακεραυνώνοντας τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ για την απόφασή του, με φράσεις όπως «ζουν σε άλλο πλανήτη»…κτλ. Ο βιογράφος των ανακτόρων Φιλ Νταμπιέρ χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στιγμή που επέλεξε το ζευγάρι για μια τέτοια ανακοίνωση τη στιγμή που ο Τζόνσον δίνει μάχη για τη ζωή του.

No Comments Yet

Comments are closed