Σαμαράς: Στις 7 Ιουλίου ανοίγουμε την πόρτα στην ανάπτυξη, την ασφάλεια και τη δικαιοσύνη

Τα εγκαίνια του εκλογικού του γραφείου στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης.

Παρουσία πλήθους κόσμου ο κ. Σαμαράς έπλεξε το εγκώμιο του κ. Σταμάτη με τον οποίο τους συνδέει στενή φιλία χρόνων και επισήμανε ότι αξίζει να εκπροσωπήσει τη Θεσσαλονίκη στη Βουλή, η οποία θα προκύψει από την εκλογική αναμέτρηση στις 7 Ιουλίου. «Ο Δημήτρης Σταμάτης πρέπει να είναι στη Βουλή για το καλό της πατρίδας και της Βόρειας Ελλάδας. Η μάχη δίνεται για την παράταξη. Δεν υπάρχει πιο ιερό από την ανάγκη να σκεφτεί ο Έλληνας λογικά. Κριτήριο υπάρχει μόνο ένα η πατρίδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε επίσης πως «στις 26 Μαΐου δείξαμε την πόρτα στην χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Στις 7 Ιουλίου όμως θα ανοίξουμε την πόρτα στην ανάπτυξη, την ασφάλεια και τη δικαιοσύνη». «Ανοίγουμε την πόρτα στους Έλληνες, είπε ο πρώην πρωθυπουργός και απέδωσε στον συνεργάτη του, τους χαρακτηρισμούς «πατριώτης και υπεύθυνος», πολιτικός που «πηγαίνει στην ευθεία», «αυτό που χρειάζεται ο ελληνικός λαός, την αλήθεια κι όχι το εύκολο ψέμα».

Κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό τους ο πρώην πρωθυπουργός είπε: «Είμαι υπερήφανος που μιλάω στην πρωτεύουσα της μιας και μοναδικής Μακεδονίας. Είμαι εδώ σήμερα για τον Δημήτρη, έναν φίλο μου επί δεκαετίες, έναν υπεύθυνο πολιτικό. Ο Δημήτρης Σταμάτης είναι έντιμος, υπεύθυνος, αποτελεσματικός , πατριώτης, φίλος. Ο άνθρωπος που στα δύσκολα τον θέλεις δίπλα σου».

Από την πλευρά του ο κ. Σταμάτης παρουσιάζοντας τον Αντώνη Σαμαρά, τον χαρακτήρισε καλό φίλο, αδελφό και πρωθυπουργό της καρδιάς του. Όπως είπε ο υποψήφιος βουλευτής η κυβέρνηση Σαμαρά υπερασπίστηκε τα εθνικά θέματα, εφάρμοσε σοβαρή πολιτική για την ασφάλεια και το προσφυγικό σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε συνειδητό εχθρό της μεσαίας τάξης.

No Comments Yet

Comments are closed