Η Ράνια Κωστάκη παίζει μουσική με μπούστο-κόλαση!

Είναι η πιο σέξι ραδιοφωνική παραγωγός που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Αρκεί να την ακούσεις δέκα λεπτά τα μεσημεροαπογεύματα στον Ρυθμό και θα καταλάβεις γιατί το λέμε. Η Ράνια Κωστάκη όμως είναι ταυτόχρονα και μια πολύ καυτή παρουσία στα decks. Κι αν την πετύχεις σε κάποιο μπαρ, δε θα decks για πολύ.

Μας συγχωρείς για το άθλιο λογοπαίγνιο, αλλά κάτι έπρεπε να είναι άθλιο σε αυτό το θέμα. Γιατί η Ράνια Κωστάκη και η φωτογραφία της βρίσκονται στο ακριβώς αντίθετο άκρο του άθλιου. Είναι από τα καλύτερα που θα δεις στο Instagram. Κι ας μην είναι κάτι πρωτόγνωρο για την περίπτωση της. Κι ας συνηθίζει να ντύνεται έτσι όταν πηγαίνει πίσω από την κονσόλα.

Η Ράνια Κωστάκη μπορεί να έχει ένα πληθωρικό μπούστο, αλλά είναι το βλέμμα και η φωνή της που κάνουν τη δουλειά. Δηλαδή αν την ακούσεις στο ραδιόφωνο έχεις την ανάγκη κάτι περισσότερο; Όχι θα πούμε εμείς. Όπως και να χει, το κάτι περισσότερο θα το βρεις στο Instagram της. Όπως στη φωτογραφία που ανάρτησε χθες βράδυ με το στήθος της να είναι και πάλι το επίκεντρο.

No Comments Yet

Comments are closed