«Πράσινο φως» για άλλα 180 λεωφορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Το Ελεγκτικό Συνέδριο με την 334/2020 απόφαση, ενέκρινε τον διαγωνισμό του ΟΑΣΘ, για την μίσθωση 180 λεωφορείων. Η απόφαση, που διαβιβάστηκε στον Οργανισμό εχθές Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, επιτρέπει την άμεση κατάρτιση της σύμβασης, χωρίς την πάροδο του δεκαπενθημέρου, επισημαίνει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.

Με την απόφαση αυτή ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο σχεδιασμός για την ανάταξη των αστικών συγκοινωνιών στην Θεσσαλονίκη, με την παράταση της ζωής του ΟΑΣΘ, την εκχώρηση των περιφερειακών γραμμών του ΟΑΣΘ και, κυρίως, με την διενέργεια διαγωνισμού για τη μίσθωση λεωφορείων, αλλά και την συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Έτσι, στο αμέσως επόμενο διάστημα στην ΠΕ Θεσσαλονίκης θα κυκλοφορούν περισσότερα από πεντακόσια-πενήντα (550) λεωφορεία, δηλαδή περισσότερα από όσα κυκλοφορούσαν οποτεδήποτε.

Προφανώς, κανένα σχέδιο δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί και να επιτύχει, εάν δεν είχε την αμέριστη στήριξη της Κυβέρνησης και την καθημερινή φροντίδα του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κ. Καραμανλή, υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Οργανισμός.

No Comments Yet

Comments are closed