«Η Ρούλα Κορομηλά μου είπε να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα για να με βγάλει στην εκπομπή»

Ο Τάσος Μπουγάς βρέθηκε στο «The 2Night Show» και έδωσε σε μια απολαυστική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για την πολυτάραχη ζωή του και τις γυναίκες, ενώ αποκάλυψε και τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του. Ανάμεσα σε άλλα, ο Τάσος Μπουγάς αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Κορομηλά που τότε παρουσίαζε βραδινό show στον ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο τραγουδιστής, η παρουσιάστρια του ζήτησε να βάψει τα μαλλιά του μαύρα προκειμένου να βγει στην εκπομπή.
«Σε ένα τραγούδι μου αναφέρομαι στη Ρούλα Κορομηλά και είναι η πρώτη φορά που το λέω, που φανερώνω το όνομα. Και ψαχνόντουσαν τότε για το αν μιλάω για την Μενεγάκη ή την Κορομηλά. Κανενός δεν του έκοψε να πει ότι αφού μιλάω για κήπο, άρα το έχει πει για την Κορομηλά.

Κανονικά έπρεπε να κρατάω κακία στη Ρούλα Κορομηλά. Ένας φίλος που την ήξερε καλά με πήγε τότε για να με βγάλει σε μια νυχτερινή εκπομπή που έκανε τότε στον ΑΝΤ1. Και μόλις με είδε, αν και τραγουδιστικώς της άρεσε, είπε να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα για να με βγάλει στην εκπομπή. Εγώ είπα ότι δεν τα βάφω μαύρα.
Μου το είπε εμένα η ίδια η Ρούλα και μάλιστα μπροστά στον φίλο μου που με είχε πάει εκεί. Το άκουσα από το στόμα της», είπε ο Τάσος Μπουγάς.

 

Δείτε όσα είπε:

 

 

 

 

faysbook.gr

No Comments Yet

Comments are closed