«Η προεκλογική σου ομιλία, μου θυμίζει κάτι…» (video)

 

Ο συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκηδόνας Σταύρου Αναγνωστόπουλου, δημοσίευσε βίντεο στο οποίο ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σαραφίδης εμφανίζεται να εκφωνεί προεκλογική ομιλία πανομοιότυπη (τουλάχιστον στα αποσπάσματα που προβάλλονται στο βίντεο) με αυτήν που είχε εκφωνήσει το 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστείδης Αραμπατζής, γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις!

Σύμφωνα με τοποθέτηση του κ. Αναγνωστόπουλου στο facebook, τονίζεται ότι «Μετά την αναδημοσίευση» του εν λόγω «βίντεο από τη σελίδα του συνδυασμού μας, το σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταύρος Αναγνωστόπουλος δίνει μία προσωπική απάντηση προς πάσα κατεύθυνση.

«Παρακολουθώντας την εκφώνηση της προεκλογικής ομιλίας του 2014 του κ. Αραμπατζή δια στόματος του κ. Σαραφίδη παρατηρεί κανείς την απόλυτη ταύτισή τους.

Βέβαια προφανώς και συμφωνώ με τις αρχές που αναφέρονται, όπως και με τις αρχές της ειλικρίνειας, της εντιμότητας, της ανιδιοτέλειας και της αξιοπρέπειας.

Αρχές με τις οποίες πορεύθηκα και πορεύομαι. Αρχές με τις οποίες υπηρέτησα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και που όταν είδα ότι κάποιοι τις απεμπόλησαν σταμάτησα να υπηρετώ.

Κατά τα άλλα είναι απορίας άξιον πώς επέβαλαν στον κ. Σαραφίδη να επαναλάβει κατά γράμμα το λόγο του κ. Αραμπατζή. Μάλλον η εξήγηση είναι ότι ψηφίζουμε τον κ. Σαραφίδη για να διοικεί ο κ. Αραμπατζής. Τελικά ποιος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος;

Εμείς τους αφήνουμε στην κρίση του κόσμου στον οποίον έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.»

Τροφή για σκέψη η συγκριτική μελέτη των παρακάτω αποσπασμάτων!

 

No Comments Yet

Comments are closed