«Εμπόδια στη διαδικασία εκκαθάρισης» του Ο.Α.Σ.Θ. βλέπει πίσω από τη διάρρηξη στο σπίτι του ο Στ. Παππάς

Ανακοίνωση στην οποία κάνει σαφή καταγγελία σε σχέση με τη διάρρηξη που σημειώθηκεστην οικία του, κάνει ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στ. Παππάς.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Σε σχέση με την προσωπική μου περιπέτεια και τη διάρρηξη του σπιτιού μου θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Οι πρώτες ενδείξεις με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια στοχευμένη «παρέμβαση» με σκοπό να βάλει εμπόδια στη διαδικασία της εκκαθάρισης. Το γεγονός ότι αφαίρεσαν μόνο τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή μου με οδηγεί σε αυτές τις υποψίες.

Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να τονίσω ότι η διαδικασία της εκκαθάρισης θα συνεχιστεί με όρους διαφάνειας, όπως ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή, και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια για τα ευρήματα της.

Όπως είναι γνωστό, έχουμε προσφύγει στην Οικονομική Αστυνομία και πριν από τρεις ημέρες ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο.
Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές έχουν ενημερωθεί και ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή την έρευνα. Ελπίζω ότι θα προχωρήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εύχομαι η αστυνομική έρευνα να διαψεύσει τις υποψίες μου και ο «νοών νοείτο»… «καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

No Comments Yet

Comments are closed