«Έκλεισαν» οι νέοι γενικοί γραμματείς στους δήμους Ωραιοκάστρου και Κορδελιού Ευόσμου;- Συζητείται… στο δήμο Δέλτα

Μετά τον Μίμη Φωτόπουλο, ο οποίος θα είναι ο επόμενος γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, δύο ακόμη νεοεκλεγέντες δήμαρχοι φαίνεται πως έχουν αποφασίσει ποιοι θα αναλάβουν τη θέση του γενικού γραμματέα κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Ο λόγος για τον νέο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη και τον νέο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του myportal.gr, ο κ. Τσακίρης πρότεινε τη θέση αυτή στη σημερινή γενική γραμματέα του δήμου Δέλτα, Νατάσα Σισμανίδου, η οποία τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Θωμάς Βράνος διατηρούν στενές σχέσεις με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο. Η κα Σισμανίδου έχει συνεργαστεί και κατά το παρελθόν με τον κ. Τσακίρη και το όνομά της δεν αποτέλεσε έκπληξη για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στο Ωραιόκαστρο.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου συζητείται έντονα το όνομα του Στάθη Λαφαζανίδη ωστόσο από το περιβάλλον του νέου δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού κάτι τέτοιο διαψεύδεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στο δήμο Δέλτα βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις για τη θέση του γενικού γραμματέα. Ο Γ. Ιωαννίδης προσανατολίζεται στο πρόσωπο του σημερινού γενικού γραμματέα του δήμου Ωραιοκάστρου, Ισαάκ Ξανθόπουλο, ο οποίος έχει επιδείξει έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του στο πλευρό του Αστέριου Γαβότση, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει κλείσει κάποια συμφωνία.

No Comments Yet

Comments are closed