Ψυχαγωγία στο μπλακ άουτ της Νέα Υόρκης

Όταν το Μανχάταν βυθίστηκε στο σκοτάδι χθες Σάββατο το απόγευμα από μια τεράστια βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης χορωδίες και μέλη των θιάσων των μιούζικαλ που ανεβαίνουν στο Μπρόντγουεϊ ψυχαγώγησαν τους περαστικούς με εκδηλώσεις στον δρόμο.

Η βλάβη στο σύστημα ηλεκτροδότησης σημειώθηκε στις 19:00, την ώρα που ξεκινούν πολλές παραστάσεις στο Άπερ Ιστ Σάιντ της Νέας Υόρκης.

Με το μετρό και τους φωτεινούς σηματοδότες ξαφνικά να σκοτεινιάζουν χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους αυτή τη ζεστή, καλοκαιρινή νύκτα. Πολλοί εξεπλάγησαν με τα όσα είδαν, όπως η συγγραφέας Μπριαλίν Χόπερ που εγκλωβίστηκε επί μία ώρα σε συρμό του μετρό.

«Υποθέτω ότι αυτό είναι που αποκαλούμε “ μια στιγμή της Νέας Υόρκης”», έγραψε στο Twitter αναρτώντας βίντεο με μια χορωδία να τραγουδά την ώρα που δύει ο ήλιος. «Βγήκα από το μετρό και είδα σκοτεινά εστιατόρια και φανάρια, πολίτες να κατευθύνουν την κίνηση των αυτοκινήτων και μια συναυλία του Κάρνεγκι Χολ στον δρόμο», πρόσθεσε.

Η Κάριν Ρος, μια άλλη χρήστρια του Twitter, ανήρτησε βίντεο με τη μουσική παράσταση που έδωσε στον δρόμο η Millennial Choirs and Orchestras.

Αναπάντεχες ήταν και οι σκηνές με πολίτες να αναλαμβάνουν τη διαχείριση της κυκλοφορίας σε πολυσύχναστα σταυροδρόμια της μεγαλούπολης.

 

πηγη:αμπε

No Comments Yet

Comments are closed