Πούλησε το μερίδιό του από το MEGA o Ιβάν;

Για το ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Epsilon σας έχουμε ήδη ενημερώσει εδώ και μερικές μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπογραφές στα συμβόλαια παραχώρησης των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού από τον Φίλιππο Βρυώνη στον ομογενή επιχειρηματία έχουν μπει και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση εξαγοράς.
Αυτό πάντως που κυκλοφορεί πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες είναι ότι ο ομογενής επιχειρηματίας δεν θα έχει ενεργό ρόλο στο MEGA, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πούλησε πρόσφατα το 19,63% των μετοχών που είχε αγοράσει από τον Φώτη Μπόμπολα σε εταιρεία κυπριακών συμφερόντων!

Σε ποιον επιχειρηματία  ανήκει αυτή η εταιρία κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας, αν και πολλοί θυμίζουν ότι μια κυπριακή εταιρία είχε συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και για τον ΔΟΛ. Μάλιστα λέγεται ότι στην περίπτωση της εταιρίας που παρ΄ ολίγον να πάρει τον ΔΟΛ επρόκειτο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αν επιβεβαιωθούν όλα αυτά η κατάσταση στο MEGA θα είναι όντως εκρηκτική, καθώς στο μεγάλο κανάλι θα μετέχουν ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

No Comments Yet

Comments are closed