Που είπε το ΝΑΙ ο Γιάννης Αλαφούζος

Την ώρα που τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό συνεχώς μεγαλώνουν, η λύση που αναζητούσαν παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι της ομάδας φαίνεται πως επιτυγχάνεται.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM, ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου, και έγραψε πολλές ιστοσελίδες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έδωσε τα χέρια με την PAN ASIA για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ. Δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο σύντομα θα προγραμματιστεί επίσκεψη των υποψήφιων επενδυτών στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού εξέδωσε επιστολή με την οποία επιβεβαιώνει την πρόθεσή του να μεταβιβάσει τις μετοχές του Παναθηναϊκού. Όπως τονίζει, για να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση, θα πρέπει η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών να προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 27 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Αλαφούζου:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018. Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018. Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αλαφούζος»

 

No Comments Yet

Comments are closed