Ποτέ άλλοτε η διαφήμιση δεν ήταν τόσο οικονομική!

Μπορείτε πλέον να κάνετε μαζική αποστολή μηνυμάτων Viber με το πάτημα ενός κουμπιού! Η υπηρεσία της μαζικής αποστολής γραπτών μηνυμάτων αποτελεί έναν σύγχρονο και επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε μαζικά μηνύματα, μέσω του υπολογιστή σας, σε κινητά τηλέφωνα. Να επικοινωνείτε με τους πελάτες, συνεργάτες, φίλους  σας απλά, γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά. Η υπηρεσία του sms marketing απευθύνεται σε όλους και η εξαιρετικά μεγάλη χρήση των κινητών τηλεφώνων, τόσο στη χώρα μας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, την έχουν καταστήσει ένα όπλο του marketing. Με βάση σχετικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί από εταιρείες θεωρείται ένα από τα πιο χρήσιμα και αποτελεσματικά εργαλεία προώθησης και διαφήμισης σε όλο τον κόσμο.

Η αποστολή μαζικών Viber μηνυμάτων θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αν είστε επιχειρηματίας και επιθυμείτε να διαφημίσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, αν είστε οργανισμός,  φορέας και πρέπει να ενημερώνετε τους πολίτες για τις δράσεις σας, αν είστε ιδιώτης που επιθυμεί να επικοινωνεί και να στέλνει ευχετήρια μηνύματα, αν είστε σύλλογος και σωματείο που προσκαλεί σε εκδηλώσεις. Θα βελτιώσετε με τον τρόπο αυτό την εταιρική σας εικόνα, παρέχοντας αναβαθμισμένους τρόπους επικοινωνίας, όπως αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων για εκπτώσεις, παραδόσεις προϊόντων, υπενθυμίσεις και πολλά ακόμα. Στη σημερινή εποχή όπου η χρήση των κινητών τηλεφώνων έχει εκτοξευθεί, καλό θα είναι να εκμεταλλευτούμε την τεχνολογία για να λύνουμε τα καθημερινά προβλήματα των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους επαγγελματίες.

Η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα οι αποστολές των μηνυμάτων να μπορούν να προγραμματιστούν σε μελλοντικό χρόνο, σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, καθώς και να αποθηκεύσετε τα μηνύματά σας ως πρότυπα και να τα χρησιμοποιείτε στο μέλλον όποτε τα χρειαστείτε. Για κάθε σας αποστολή θα λαμβάνετε αναφορές παράδοσης και στατιστικά, ώστε να μπορείτε να έχετε εικόνα πόσα μηνύματα παραδόθηκαν.

Η υπηρεσία αποτελεί μια ιδιαίτερα απλή, αποτελεσματική και άμεση εφαρμογή για την επικοινωνία σας με το πελατολόγιό σας, με χαμηλό κόστος και παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορείτε να σκεφτείτε ένα έξυπνο μήνυμα, ώστε να προσεγγίσετε νέους πελάτες και να επικοινωνήσετε με τους ήδη υπάρχοντες αποδοτικά και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.  Σε όποιο σημείο και αν βρίσκονται θα μπορέσουν να μάθουν για τα επιχειρηματικά νέα σας.

Με τη δυνατότητα αποστολής προσωποποιημένων μηνυμάτων που προσφέρει η υπηρεσία, θα έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε και πιο στοχευμένα μηνύματα, τα οποία θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία των παραληπτών, όπως όνομα, επώνυμο κπλ.  Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι τεράστιος αριθμός επιχειρήσεων έχει ήδη εφαρμόσει την αποστολή μαζικών γραπτών μηνυμάτων μέσω υπολογιστή.

No Comments Yet

Comments are closed