Πως να τον κερδίσετε στο πρώτο ραντεβού

Η σύμβουλος προσωπικών σχέσεων Δήμητρα Αναγνώστου, σας προτείνει…

Σας αρέσει ένας άνδρας και επιτέλους σας ζητάει ραντεβού. Οι ώρες πριν την πρώτη σας συνάντηση είναι σημαντικές για την ετοιμασία σας ενώ καταλυτικής σημασίας είναι και οι πρώτες ώρες του ραντεβού. Η σωστή προετοιμασία και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός για την οικοδόμηση μιας σωστής και ελκυστικής εικόνας που αποτελεί το πρώτο βήμα ώστε να του κεντρίσετε το ενδιαφέρον.

Μια πρώτη και βασική συμβουλή που θα ήθελα να σας δώσω είναι: να είστε ο εαυτός σας και να μην κάνετε υπερβολές.

Θα σας πρότεινα πριν το ραντεβού να έχετε φροντίσει να είστε ξεκούραστη κάτι που θα βοηθήσει και στο να έχετε καλή διάθεση. Επίσης να επιλέξετε ένα χτένισμα και ένα μακιγιάζ το οποίο να έχετε δοκιμάσει και στο παρελθόν. Αν επιχειρήσετε να κάνετε κάτι νέο και εξεζητημένο ίσως το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι όπως το περιμένετε και αυτό να χαλάσει την διάθεσή σας αλλά να αδικήσει και την εμφάνισή σας.

Σε ότι αφορά το ντύσιμο… παν μέτρον άριστον. Το ντύσιμό σας πρέπει να συνάδει με την ώρα και το μέρος του ραντεβού και να αναδεικνύει και να εκφράζει την προσωπικότητά σας. Αν στην καθημερινή σας ζωή φοράτε κοστούμια και είναι η αγαπημένη σας εμφάνιση, αυτήν να επιλέξετε. Αν προτιμάτε τζιν ή φορέματα επίσης. Αποφύγετε κάτι που μπορεί να είναι στην τελευταία λέξη της μόδας αλλά ενδεχομένως να είναι κάτι ξένο πάνω σας.

Όταν έρθει η ώρα του ραντεβού το δέον θα ήταν να είστε χαλαρή και να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό, την πραγματική εικόνα της προσωπικότητάς σας. Αν επιδιώξετε να εντυπωσιάστε με κάτι ξένο προς εσάς αφενός μπορεί να μην έχει επιτυχία αφετέρου τα αποτελέσματα θα είναι βραχυπρόθεσμα. Ευγένεια, ενδιαφέρον στον συνομιλητή, καλή διάθεση και ειλικρίνεια αρκούν για να αναδείξουν τα στοιχεία και την γοητεία σας! Καλό θα ήταν βέβαια να επιχειρήσετε να εστιάσετε και προβάλετε τα στοιχεία εκείνα που αρχικά του προκάλεσαν το ενδιαφέρον ώστε να σας ζητήσει το ραντεβού!

No Comments Yet

Comments are closed