Πώς να αυξήσετε τον όγκο των μηνιαίων πωλήσεων σας

Μπορείτε να αυξήσετε τον όγκο των  πωλήσεων σας με την υπηρεσία των μαζικών γραπτών μηνυμάτων. Η υπηρεσία του sms marketing παρέχει τη δυνατότητα να στέλνετε  τα προωθητικά μηνύματά σας από τον υπολογιστή σας και να δημιουργείτε επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες  γρήγορα, οικονομικά και με σίγουρα αποτελέσματα. Σκοπός της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι να μπορέσουν οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες να επικοινωνήσουν με το πελατολόγιό τους, μέσα σε λίγα λεπτά, χρησιμοποιώντας αυτό το σύγχρονο εργαλείο. Έτσι ώστε να προωθήσουνε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, αποκομίζοντας τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρει η υπηρεσία είναι η παροχή αναφορών παράδοσης μετά από κάθε αποστολή για καλύτερο έλεγχο των παραδόσεων των μηνυμάτων, δυνατότητα δημιουργίας ομάδων και οργάνωσης των επαφών που χρησιμοποιείτε, προγραμματισμένες αποστολές, σε μελλοντική ημερομηνία και ώρα και λήψη στατιστικών στοιχείων των μηνυμάτων που παραδόθηκαν.

Το μεγαλύτερο μέρος των παραληπτών λαμβάνει και διαβάζει το μήνυμα μέσα σε λίγα λεπτά, γι αυτό και η αποστολή viber μαζικών sms είναι η πιο δημοφιλής ηλεκτρονική μέθοδος διαφήμισης και προβολής, σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει ανάλογες εταιρείες. Αποτελεί κλειδί για την επιτυχία μιας επιχείρησης να επικοινωνεί σωστά και γρήγορα, τόσο με τους ήδη πελάτες της, όσο και με νέο καταναλωτικό κοινό που θέλει να προσεγγίσει. Μπορείτε να ενημερώνετε τους πελάτες σας με μηνύματα για τρέχουσες  προσφορές, εκπτώσεις και γενικότερα για τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας. Να χρησιμοποιείτε μεθόδους που προσαρμόζονται σε όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται και το μέγεθός τους. Να μεταδίδετε τα μηνύματα σας κάνοντας χρήση της μαζικής αποστολής sms, μίας σύγχρονης τεχνολογικά μεθόδου επικοινωνίας, που καλύπτει κάθε ανάγκη των επιχειρήσεων και είναι χαμηλή σε κόστος.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις, όπως γυμναστήρια, ασφαλιστικά γραφεία, ινστιτούτα αισθητικής, επιχειρήσεις εστίασης, σε σωματεία και συλλόγους για να προωθούν τις δράσεις τους, σε πολιτικούς που θέλουν να ενημερώνουν για εκδηλώσεις, σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης για να ενημερώνουν τους πολίτες, καθώς και σε ιδιώτες που θέλουν να επικοινωνούν με φίλους και να στέλνουν ευχετήρια μηνύματα σε γιορτές και γενέθλια. Η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί με βάση την απλότητα και δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις ή εγκατάσταση κάποιου λογισμικού. Καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία, σε σχέση με κάποιες άλλες μεθόδους προώθησης, όπως είναι η διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων, οι έντυπες καταχωρήσεις σε εφημερίδες και περιοδικά κλπ.

No Comments Yet

Comments are closed