Ποντάρει στη νεολαία ο Παντελής Σκαρλάτος στο δήμο Ωραιοκάστρου

Με νέους ανθρώπους στελεχώνεται ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Σκαρλάτου, ο οποίος ποντάρει πολλά στη νεολαία του διευρυμένου δήμου, καθώς, όπως λέει και ο ίδιος «η νεολαία είναι το μέλλον του κάθε τόπου».

Πρόσφατη προσθήκη στην «αν.α.σ.α.» ο Νικόλαος Σαραμούρτσης, φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τοπικός σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρούδας ο οποίος στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Σκαρλάτου καθώς όπως αναφέρει και ο ίδιος, «ο δήμος Ωραιοκάστρου δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλες ευκαιρίες, πολλώ μάλλον ακόμα τέσσερα χρόνια· πρέπει να γυρίσει ανάποδα και να αλλάξει σελίδα».

«Προσπαθούμε να φέρουμε στα κοινά του τόπου μας, μια νέα φιλοσοφία. Μια καινούρια ματιά, μια νεανική ορμή – μακριά από ηλικιακά στερεότυπα- που με τις ιδέες, τη διάθεση και κυρίως την τεχνογνωσία του καθενός από εμάς, θα προσπαθήσει να αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα του τόπου μας, και θα βάλει γερές βάσεις για το αύριο.
Δηλώνω με αμέριστο σεβασμό την στήριξη μου στο πρόσωπο του Παντελή Σκαρλάτου, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ωραιοκάστρου, διότι πιστεύω ακράδαντα ότι θα κάνει στο Ωραιόκαστρο το ηλεκτροσόκ το οποίο έχει ανάγκη· το ηλεκτροσόκ για να ξαναπάρει ο τόπος μας ανάσα», τονίζει ο κ. Σαραμούρτσης.

No Comments Yet

Comments are closed