Ποιον θα στηρίξει η παράταξη Σούλα στον β’ γύρο των εκλογών

Για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα συναντήθηκε η δημοτική παράταξη «Δήμος για όλους» με επικεφαλής τον δήμαρχο Πέτρο Σούλα, προκειμένου να συζητήσουν τη στάση που θα κρατήσουν στο δεύτερο γύρο των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή αλλά και να αποτιμήσουν το άσχημο εκλογικό αποτέλεσμα για τους ίδιους.

Η δημοτική παράταξη είχε συνεδριάσει την περασμένη Δευτέρα, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει εάν θα παράσχουν στήριξη σε έναν από τους δύο υποψηφίους, τον Κλεάνθη Μανδαλιανό και τον Γιάννη Καμαρινό. Ο κ. Σούλας έθεσε το ερώτημα στα μέλη της παράταξης με το σύνολο σχεδόν να παίρνει αρνητική στάση σε μια ενδεχόμενη στήριξη στο πρόσωπο του κ. Καμαρινού.

Για το λόγο αυτό ο κ. Σούλας κάλεσε χθες το απόγευμα εκ νέου σύσκεψη δημοτικής ομάδας, μόλις πέντε ημέρες, πριν την επαναληπτική εκλογική διαδικασία της Κυριακής. Στη νέα αυτή συνάντηση των στελεχών της διοικούσας παράταξης, αποφασίστηκε να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν κατά συνείδηση, παρά τις έντονες πιέσεις που δέχθηκαν από την πλευρά ενός υποψηφίου δημάρχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εν ενεργεία αντιδήμαρχος, ο οποίος παρευρέθηκε στη χθεσινή σύσκεψη, φέρεται να στηρίζει, χωρίς, ωστόσο, ακόμη να το έχει γνωστοποιήσει, την παράταξη του πρώην αντιδημάρχου, Γιάννη Καμαρινού ενώ ένας ακόμη δείχνει να το σκέφτεται… Και οι δυο χθες δεν πήραν θέση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι λίγοι αυτοί από την παράταξη του δημάρχου που θα στηρίξουν σιωπηρά την τον Κλεάνθη Μανδαλιανό, καθώς θεωρούν ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορέσει να κάνει έργο στο δήμο.

No Comments Yet

Comments are closed