Ποιος είναι τελικά ο προστατευόμενος μάρτυρας;

Aνω κάτω τα κόμματα από την Novartis. Aλλά και οι μιντιακοί όμιλοι, που πολλές φορές αναταράζουν τα νερά με τις πληροφορίες που δημοσιεύουν. Πάρτε για παράδειγμα την παραδοσιακή και αρκετά αξιόπιστη «Εστία», που βγάζει ειδήσεις και προκαλεί συχνά πολιτικές αντιδράσεις.
Πριν από μια εβδομάδα έκανε αναφορά σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία υπουργού εμπλεκόμενου στην υπόθεση Novartis, που κατέφυγε στο εξωτερικό προς αναζήτηση διεθνούς νομικής στήριξης. Το όνομα του υπουργού δεν κατονομάστηκε, αλλά το ρεπορτάζ προκάλεσε τη σφοδρή απάντηση του Ανδρέα Λοβέρδου.

Σήμερα η «Εστία» επανέρχεται για να θέσει πρωτοσέλιδα «δημοσίως το ερώτημα που συνέλαβαν τα ραντάρ της να ακούγεται σε πολιτικά γραφεία του Κοινοβουλίου».
Το ερώτημα που μεταφέρει η «Εστία» από τη Βουλή και το οποίο έρχεται να τεθεί απέναντι στην απαίτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βγουν οι κουκούλες των προστατευόμενων μαρτύρων, αναφέρει: «Και αν ο προστατευόμενος μάρτυς είναι τέως Νεοδημοκράτης υπεράνω πάσης υποψίας, λευκού ποινικού μητρώου και εγνωσμένης εντιμότητας; Θα επιμείνει ο Νέα Δημοκρατία στην αποκάλυψή του;»

Αυτά προς το παρόν…

No Comments Yet

Comments are closed