Ποιοι πήγαν να ακούσουν τον Αδωνη στη Θεσσαλονίκη

Τη γέμισε την αίθουσα της εκδήλωσης, όπου σήμερα το βράδυ έκοψε την πίτα της η Α’ ΔΗΜΤΟ του κεντρικού τομέα της ΝΔ Θεσσαλονίκης ο Αδωνης Γεωργιάδης. Η προσέλευση στην εκδήλωση με ομιλητή τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ήταν μεγάλη, με τον κ. Γεωργιάδη να αιφνιδιάζει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που τον περίμεναν να ανέβει στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου από άλλο ασανσέρ. Kαι τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να κάνει την ντρίπλα και  να μπαίνει από άλλη είσοδο. Και να δηλώνει ότι θα πάει στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό και ότι σέβεται και χαιρετίζει όλες τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, όπως τη σημερινή.

Κατά τα λοιπά το παρών στην εκδήλωση έδωσαν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης πλην του Κώστα Καραμανλή, δηλαδή ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Κώστας Γκιουλέκας και η Ελενα Ράπτη καθώς και ο Θόδωρος Καράογλου της Β’. Επίσης ο νέος πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Γιάννης Πάιδας, ο πρώην περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, οι πρώην βουλευτές Γιάννης Ιωαννίδης και Γιώργος Ορφανός, οι πρώην γενικοί γραμματείς Στράτος Σιμόπουλος και Παναγιώτης Κοκκόρης, καθώς και οι πολιτευτές Βίκυ Νάκου, Αννα Ευθυμίου, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Αννα Κουκουδέα και Ανατολή Κωνσταντινίδου. Επίσης πολλά κομματικά στελέχη, όπως ο Τάσος Εμμανουλίδης, Ηλίας Ζάχαρης, Ανθιμος Αμανατίδης, Θανάσης Κουλουτμπάνης, Νίκος Λιακόπουλος και Αντώνης Οικονόμου, καθώς και οι αυτοδιοικητικοί Χαρης Αηδονόπουλς, Εφη Βασιλειάδου, Στέφανος Γωγάκος και Δημήτρης Κούβελας. Τον αντιπρόεδρο της ΝΔ προσφώνησε ο πρόεδρος της Α’ ΔΗΜΤΟ Γιώργος Γκαζέπης.

Εγραψε πάντως η ατάκα του Ιωαννίδη που βλέποντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ σχολίασε με χιούμορ : «Εμείς ήρθαμε εδώ για να βοηθήσουμε της ΝΔ να κερδίσει τις ψήφους των αριστερών»…

No Comments Yet

Comments are closed