Ποιοι δημοσιογράφοι σκέφτονται τη μεταγραφή για τη Βουλή

Το ότι η  δημοσιογραφία και η πολιτική είναι συγκοινωνούντα δοχεία είναι κάτι που έχει επαληθευτεί πολλές φορές στο παρελθόν. Με τους  εκπροσώπους του Τύπου να μεταπηδούν συχνά προς την πολιτική.

Τάκης Λαμπρίας, Γιάννης Καψής, Αντώνης Κούρτης, Τηλέμαχος Χυτήρης, Μαρία Σπυράκη και Αννέτα Καββαδία για να θυμηθούμε μόνο μερικές από τις περιπτώσεις στη μεταπολιτευτική Ελλάδας. Και έπονται και άλλοι, ιδιαίτερα στα γαλάζια ψηφοδέλτια.
Ετσι στη λίστα των υποψηφίων της ΝΔ στην υπό κατάτμηση Β’ περιφέρεια της Αθήνας έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του Γιάννη Λοβέρδου (φώτο επάνω δεξιά) στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο του Δυτικού Τομέα, όπου αναμένεται να πολιτευθεί και ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ίδια εκλογική λίστα της ΝΔ θα συμμετέχει και ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος (φώτο επάνω στη μέση).
Επίσης ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρκόπουλος (φώτο επάνω αριστερά) θεωρείται ως επιλογή ανανέωσης της ηγεσίας της ΝΔ για τη Β’ Πειραιά, ενώ για την Α’ Θεσσαλονίκης ακούγεται το όνομα της Σύνθιας  Σάπικα (φώτο κάτω) και παλιότερα αυτό του Δημήτρη Βενιέρη.

No Comments Yet

Comments are closed