Περήφανος για τη νίκη του συνδυασμού του, δήλωσε ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, Π. Παπαδόπουλος

Περήφανος για τη νίκη που πέτυχε ο συνδυασμός του «Βιοτεχνική Συμμαχία» στις εκλογές του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΒΕΘ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, επαναλαμβάνοντας το σλόγκαν που τον οδήγησε στην πρώτη θέση: «Συνεχίζουμε δυνατά για ένα επιμελητήριο δίπλα στον βιοτέχνη». Η «Βιοτεχνική Συμμαχία» πέτυχε ευρύ προβάδισμα στις εκλογές (έλαβε 66,58%) και ο επικεφαλής της, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, συγκέντρωσε 1.901 ψήφους.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι το ΔΣ του ΒΕΘ θα συγκροτηθεί εντός των επόμενων ημερών και πρόσθεσε: «Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε ευχαριστίες και από αύριο το πρωί συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας για ένα καλύτερο περιβάλλον για τον βιοτεχνικό κόσμο».

Στη δεύτερη θέση, με ποσοστό 23,63%, ήρθε η «Ένωση Βιοτεχνών Νέοι Ορίζοντες» με επικεφαλής τον Ιωάννη Φωτιάδη που έλαβε 666 ψήφους και στην τρίτη η «Βιοτεχνική Συνεργασία» με ποσοστό 6,05%. Ακολούθησαν η «Βιοτεχνική Αλληλεγγύη» με 2% και η «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Μικρών και Αυτοαπασχολούμενων Βιοτεχνών Θεσσαλονίκης» με 1,28%.

No Comments Yet

Comments are closed