Πασχάλης Τουντούρης: Την Κυριακή με την ψήφο τους οι Θεσσαλονικείς ανοίγουν νέους ορίζοντες για την πόλη

«Την Κυριακή με την ψήφο σου στις δημοτικές εκλογές ξεκινάμε μια σχέση εμπιστοσύνης» είναι το μήνυμα προς τους Θεσσαλονικείς του Πασχάλη Τουντούρη, δύο ημέρες πριν τις εκλογές. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Ταχιάου «Θεσσαλονίκη-Υπεύθυνα» έκανε ένα αξιοθαύμαστο «σπριντ» και αυτήν την εβδομάδα συναντώντας πολίτες από κάθε κοινωνική ομάδα και γειτονιά της πόλης, συζητώντας μαζί τους τα προβλήματα που είναι πολλά και από την επόμενη ημέρα των εκλογών είναι αποφασισμένος να σηκώσει τα μανίκια και να αρχίσει τη σκληρή δουλειά.

 

 

Όπως τόνισε πρόσφατα και σε νέα τηλεοπτική συνέντευξη δε, προβλήματα όπως η εγκληματικότητα και τα σκουπίδια είναι δύο σημαντικά θέματα στα οποία ο Δήμος μπορεί και θα δώσει άσμεσα λύσεις, από την επόμενη κιόλας μέρα με την παράταξη «Θεσσαλονίκη-Υπεύθυνα» του Ν.Ταχιάου.

«Πανηγυρίζουμε με τις δημοσκοπήσεις αλλά δεν εφησυχάζουμε, τόνισε ο πασχάλης Τουντούρης, δηλώνοντας ότι πρόκειται για τον πιο δυνατό συδνυασμό και τους πιο ικανούς υποψήφιους.

 

 

Σημείωσε ακόμα ότι είναι «μεγάλη τιμή» για τον ίδιο να τον ξεχωρίζει και να τον στηρίζει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ανγνωρίζοντας τις ικανότητές του. Ο κ. Γεωργιάδης είχε πρόσφατα δηλώσει στη διαδικτυακή του εκπομπή «Στη Θεσσαλονίκη ψηφίζουμε Πασχάλη Τουντούρη,γιατί ξέρει να κλείνει καλές συμφωνίες προς όφελος της πόλης».

Ο Πασχάλης Τουντούρης υποστηρίζει με σθένος τις λύσεις που προκρίνονται για να ξεπεραστεί το πρόβλημα με την ασφάλεια στις περιοχές που πλήττονται από την παραβατικότητα, «με ποιοτική αναβάθμισή και καθιέρωση εκδηλώσεων» και παράλληλα επισημαίνει τα οφέλη από «την ενδυνάμωση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου για «να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην πόλη και η Θεσσαλονίκη να καθαρίσει χωρίς να κινδυνεύσουν οι θέσεις των εργαζομένων».

 

No Comments Yet

Comments are closed