Παρέμβαση Ζαγοράκη: Δεν είναι ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης η αιτία του κακού στο ποδόσφαιρο

Παρέμβαση για τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έκανε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης. Κάνει λόγω για βαθύτατη κρίση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά τονίζει «δεν θα επιτρέψουμε ο ΠΑΟΚ να αποτελέσει το εξιλαστήριο «θύμα» όλων των δεινών του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Σημειώνει πως ο  Ιβάν Σαββίδης, το ξέρει και ο ίδιος, έκανε λάθος, με την εισβολή του στο γήπεδο, αλλά είχε το θάρρος να το παραδεχθεί, να βγει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από το σύνολο των Ελλήνων φιλάθλων κι από τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να απειλήσει και να βλάψει.

Ο κ. Ζαγοράκης επισημαίνει πως «δεν αποτελούν ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης την αιτία του κακού για όλα όσα συμβαίνουν επί δεκαετίες στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ούτε διακυβεύεται το μέλλον της χώρας, σε περίπτωση που κατακτήσει το πρωτάθλημα». Προτείνει δε ως λύση οι ιδιοκτήτες των ομάδων, να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν με ειλικρίνεια πάνω απ’ όλα για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Δεν γίνεται κάθε εβδομάδα το πρωτάθλημα να κρίνεται στα δικαστήρια, ούτε να ζούμε όλοι με την απειλή του Grexit. Οι τίτλοι και οι νίκες πρέπει να κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Κι αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν καλά όλοι όσοι αποφασίσουν από δω και πέρα για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η στιγμή της αλήθειας έφτασε..», καταλήγει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

 

No Comments Yet

Comments are closed