Η παρέλαση των μνηστήρων και τα πειράγματα…

Κανονική παρέλαση μνηστήρων για τις λίστες της ΝΔ καταγράφεται στις συγκεντρώσεις που διοργανώνει αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη το κόμμα ενόψει της ανόδου του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Card visit ακόμη δεν μοιράζονται ούτε προεκλογικά φυλλάδια, αλλά οι ενδιαφερόμενοι τρέχουν από συγκέντρωση σε συγκέντρωση.

Πολύ τέτοιο κόσμο συγκέντρωσε η δευτεριάτικη εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στο λιμάνι και ας έβγαλε το αυστηρό γράμμα η Βίκυ Ευταξά επειδή –λέει- έλλειπαν αρκετά στελέχη. Η αίθουσα ήταν σχεδόν γεμάτη, απλά δεν είχε όρθιους. Και εδώ που τα λέμε με τόσο προβλήματα που είχε η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης το τελευταίο διάστημα μια χαρά ήταν τελικά η προσέλευση.

Τώρα από τις μνηστήρες ξεχωρίσαμε την πάντα όμορφη Αφροδίτη Λατινοπούλου, που καθόταν στην πέμπτη σειρά και παρακολουθούσε με μεγάλη προσοχή τους ομιλητές, την πάντα εντυπωσιακή Σοφία Αλατζά που έπιασε θέση στις πρώτες σειρές, ενώ στην πρώτη σειρά εθεάθη η πάντοτε εντυπωσιακά ντυμένη Ανατολή Κωνσταντινίδου. Μπροστά καθόταν και ο Λευτέρης Μωυσιάδης της Πιερίας που ακούγεται ότι έχει καλή σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και με τον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και η Άννα Ευθυμίου, ενώ στην εκδήλωση υπήρξε και εκπρόσωπος της οικογενείας Καλαϊτζή, καθώς ομιλητής ήταν ο Κωστής Χατζηδάκης, Κάπου στη μέση της αίθουσας λοιπόν  πήρε το μάτι μας την αδελφή της συζύγου του αντιπροέδρου της ΝΔ Μαρίνα Καλαϊτζή.

Στον αίθουσα Αλέξανδρος τώρα το θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια των γαλάζιων ήταν η επιστολή της Ευταξά («Πως διέρρευσε στο myportal» ήθελαν όλοι να μάθουν), αλλά και οι φιλοφρονήσεις. «Καλημέρα πρόεδρε» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γαλαμάτη όταν είδε τον Βασίλη Γάκη. Και αυτός του απάντησε με τα ίδια περίπου λόγια. «Καλημέρα και σε σένα, πρόεδρε. Ή μήπως καλημέρα δήμαρχε; Δεν ξέρουμε πως να σε προσφωνούμε πλέον», σημείωσε ο Γάκης, μια παρατήρηση με την οποία ….τσίμπησε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας. «Οπα, τι έχουμε εδώ; Πάμε για δήμαρχος, Δημήτρη;» σχολίασε.

Σε λίγο εμφανίστηκε και η Βίκυ Ευταξά, ενώ έξω από το χώρο της εκδήλωσης τα έλεγαν πολύ εμπιστευτικά η τομεάρχης της ΝΟΔΕ κεντρικού τομέας Μαρία Καρατενίζη και ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού Χρήστος Βλαχοκώστας. Λίγα μέτρα παραδίπλα έπινε το ποτό του ο Θόδωρος Μητράκας, ο οποίος απαντούσε στα πειράγματα για τον επερχόμενο γάμο του. Με κουμπάρο τον Ανδρέα Παπαμιμίκο.

-Ο Νεολαίος-

No Comments Yet

Comments are closed