Παράταξη Ταχιάου: Έφυγαν περισσότεροι απ’ όσοι έμειναν

Με την ανεξαρτητοποίηση του Σάκη Τζακόπουλου απο την παράταξη “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα”, πλέον περισσότεροι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι που έφυγαν από αυτούς που έμειναν.

Προ της συγκρότησης διοίκησης στο Δήμο Θεσσαλονίκης με κοινή τους επιστολή είχαν ανεξαρτητοποιηθεί, στην οποία εστίαζαν στην ανάγκη η πόλη να διοικηθεί (Διαβάστε το ρεπορτάζ), πέντε δημοτικοί σύμβουλοι, οι Νίκος Ζεϊμπέκης, Σωκράτης Δημητριάδης, Μιχάλης Κούπκας, Δήμητρα Ακριτίδου και Ιωάννα Κοσμοπούλου, που όλοι στελέχωσαν τη δημοτική διοίκηση υπό τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Χθες με καταγγελίες για τον τρόπο (μη) λειτουργίας της παράταξης, όπως σημειώνει, ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Σάκης Τζακόπουλος (Διαβάστε το ρεπορτάζ) ανεβάζοντας τον αριθμό των συμβούλων που έφυγαν από την παράταξη του Νίκου Ταχιάου σε 6 απο τους 11 συνολικά που εκλέχθηκαν.

Στην παράταξη έχουν μείνει πλέον 5 δημοτικοί σύμβουλοι οι Βασίλης Γάκης, Λευτέρης Αρβανίτης,  Σταύρος Καλαϊτζίδης και Δέσποινα Αηδονά καθώς και ο επικεφαλής Νίκος Ταχιάος, ο οποίος ωστόσο λόγω των υποχρεώσεών του ως πρόεδρος της “Αττικό Μετρό ΑΕ” απουσιάζει απο πολλές συνεδριάσεις.

Επίσης ακόμη και σε κάποιες συνεδριάσεις που ήταν παρών, την παράταξη εκπροσώπησε ο Βασίλης Γάκης αν και χθες την παράταξη εκπροσώπησε ο Σταύρος Καλαϊτζίδης.

No Comments Yet

Comments are closed