Παρασκήνια και παραπολιτικά (γκρίνιες και υποψηφιότητες)

Γράφει ο «Γέρων»

Το όνομα του πρώην υφυπουργού Γιάννη Αμμανατίδη ακούγεται για τη διαδοχή της Κατερίνας Νοτοπούλου στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Σημειώστε ότι η Ρία Καλφακάκου, σήμερα επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Θεσσαλονίκης “Ανοικτή Πόλη”, δεν είναι δεδομένο ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής. Μπορεί να κάνει μια υπερβατική κίνηση και να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου, μια κίνηση που θα ενέχει ιδιαίτερους συμβολισμούς.

Βίντεο με την τούρτα που του πρόσφεραν οι συνεργάτες του για τα 57α γενέθλιά του ανέβασε στο διαδίκτυο ο Νίκος Ταχιάος. Σε αυτό φαίνεται στο βάθος των γραφείων του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Γάκης, εντείνοντας έτσι τις φήμες πως θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα”.

Σταθερά αρνητικός στις προτάσεις και προτροπές που δέχεται να ασχοληθεί με τα κοινά, στην κεντρική πολιτική ή την αυτοδιοίκηση, εμφανίζεται ο διευθύνων σύμβουλος της Helexpo-ΔΕΘ Κυριάκος Ποζρικίδης.

Ο «χρυσός» Άγγελος Χαριστέας, με ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο του Άρη ακούγεται πως θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Άρχισαν οι γκρίνιες στη ΝΔ για το ποιοι καλούνται ως ομιλητές στις εκδηλώσεις των τοπικών. Αφορμή εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Τριανδρίας όπου ένας εκ των ομιλητών θα είναι ο δικηγόρος Νίκος Καραγιαννακίδης, το όνομα του ακούγεται για το ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ. Έτσι κάποιοι που επίσης ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι βουλευτές γκρινιάζουν και αυτά έφθασαν, μαθαίνω και στον πρόεδρο της ΝΔ Θεσσαλονίκης Τάσο Σπηλιόπουλο.

No Comments Yet

Comments are closed