Παραπολιτικά και παρασκήνια

Όταν ο “Γέρων” συναντά την “Κουίντα”

  • Πηγές μου στο Διοικητήριο μου λένε πως αυτές τις ημέρες η νέα υπουργός “ξεσκονίζει” αποφάσεις της προκατόχου της. Σύνηθες θα μου πείτε! Όχι όμως μεταξύ στελεχών της ίδιας κυβέρνησης! Η Κατερίνα Νοτοπούλου μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε ήταν να ζητήσει να επαναϋποβληθούν οι φάκελλοι για μια σειρά οικονομικών ενισχύσεων που υπέγραψε στα τέλη Αυγούστου σε συλλόγους της Μακεδονίας η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ύψους περίπου 110.000 Ευρώ.
  • Το “πράσινο φως” άναψε η ΝΔ σε υποψηφιότητα του Γιάννη Δαρδαμανέλη στο Δήμο Καλαμαριάς. Μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς που το 2019 θα είναι υποψήφιος δήμαρχος είχε επί τούτου συνάντησε τον γραμματέα της ΠΕ Λευτέρη Αυγενάκη και τον επικεφαλής της επιτροπής εκλογών αυτοδιοίκησης Νικήτα Κακλαμάνη.
  • Συσκέψεις επί συσκέψεων τις τελευταίες ημέρες στο επιτελείο του Πάρι Μπίλια, μετά και την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, ώστε ως το τέλος του Σεπτεμβρίου να πάρει και να ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις για το αν και πως θα κάνει το βήμα της υποψηφιότητας στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
  • Διαβάζω τα σενάρια για το ενδεχόμενο ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης να πάρει… μεταγραφή στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως υποψήφιος. Δεν ξέρω πόση βάση έχουν, ξέρω όμως πως σε μια τέτοια περίπτωση ο πρώην δήμαρχος Χορτιάτη Μιχάλης Γεράνης είναι έτοιμος για υποψηφιότητα.
  • Στη συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Γιάννη Μπουτάρη που έγινε στο “Μet” παρόντων στελεχών του ΚΙΝΑΛ, όταν η επικεφαλής του βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, συζητήθηκε το θέμα της επαναπροσέγγισης του δημάρχου με τον άλλοτε στενό του συνεργάτη Παναγιώτη Αβραμόπουλο. Πριν λίγες ημέρες έγινε και συνάντησή Μπουτάρη-Αβραμόπουλου σε γνωστό καφέ και όχι τυχαία δίπλα απο το δημαρχείο.
No Comments Yet

Comments are closed