Παραπολιτικά και παρασκήνια (που είναι ο αντιδήμαρχος, οέο…)

Γράφει η «Κουίντα» (για όσα συμβαίνουν πίσω της)

Δεν θα διέκοπτα τις διακοπές μου, που τις χρειαζόμουν μετά τις εκλογές, αν δεν έρχονταν στα αυτιά μου ένας καλοκαιρινός ψίθυρος από το Δημαρχείο.

Εκεί λοιπόν που έλιαζα το (σμιλεμένο) κορμί μου στη Χαλκιδική, που είναι γεμάτη από τουρίστες αλλά και πολιτικούς, μου λένε σε μια τέτοια παρέα μια είδηση για έναν αντιδήμαρχο του Δήμου Θεσσαλονίκης που με παραξένεψε.

Έλεγαν λοιπόν, και εγώ ως καλό παιδί άκουγα, πως αντιδήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης ορίστηκε για τη θερινή περίοδο υπεύθυνος της κατασκήνωσης της Εθνικής Τράπεζας στη Σάνι Χαλκιδικής.

Δεν λέω πολύ χάρηκα γιατί είμαι, όπως προείπα, και καλό κορίτσι και με ενδιαφέρει η επαγγελματική αποκατάσταση των ανθρώπων. Όμως, πάλι έλεγαν και εγώ άκουγα, πώς γίνεται να  καταφέρνει παράλληλα και τα επαγγελματικά του καθήκοντα και αυτά του αντιδημάρχου σε έναν τόσο μεγάλο Δήμο.

Υπάλληλοι του Δήμου έλεγαν πως έχουν καιρό να τον δουν στην υπηρεσία… Τι να σας πω… εγώ δεν ξέρω… Σίγουρα πάντως κάποιος δεν μπορεί να είσαι ταυτόχρονα σε δύο μέρη… Η είδηση σχολιάζεται αρνητικά και από συναδέλφους του στη διοίκηση του Δήμου που γκρινιάζουν για την εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος στα στερνά που ως γνωστόν τιμούν τα πρώτα.

Τι να λέει άραγε και ο Γιάννης Μπουτάρης; Το γνωρίζει; Και αν ναι το αποδέχεται; Φυσικά ο αέρας δεν πήρε το όνομα του αντιδημάρχου μακριά. Το οδήγησε και στα αυτιά μου. Περιμένω όμως πρώτα τις διευκρινήσεις από το Δήμο Θεσσαλονίκης και μετά, αν χρειαστεί, επανέρχομαι…

No Comments Yet

Comments are closed