Παραπολιτικά και παρασκήνια (περί ψηφοδελτίων και υποψηφιοτήτων)

Γράφει ο «Γέρων»

Καλά τι έγινε μέσα σε λίγες ημέρες και από εκεί που ο Χρήστος Γιαννούλης έλεγε σε ΣΥΡΙΖΑίους πως δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής και θα επικεντρωθεί στην αντιπολίτευση στην Περιφέρεια, τελικά κατεβαίνει στην Α’ Θεσσαλονίκης;

Γκρινιάζουν μαθαίνω στο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης διότι η Κουμουνδούρου αγνόησε την πρότασή της να μην είναι υποψήφιοι βουλευτές πρόσωπα που κατέβηκαν στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Αυτό που μπορώ να σας πως είναι ότι έρχεται μεγάλη έκπληξη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, λένε πηγές της Πειραιώς…. Αυτό πάντως που δεν προχώρησε ήταν υποψηφιότητα του στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη.

Ανοικτό είναι επίσης στις γαλάζιες λίστες αν συμπεριληφθούν ως υποψήφιοι δύο γνωστά πρόσωπα που εκτέθηκαν στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές με τη ΝΔ. Ο Νίκος Ταχιάος και ο Βασίλης Γάκης.

Βαλίτσες για ΗΠΑ ετοιμάζουν ουκ ολίγοι θεσσαλονικείς για να παραστούν στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου το Σάββατο 22 Ιουνίου. Στον Καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδος στο Μανχάταν το παρών αναμένεται να δώσουν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος κ.ά.

Μαθαίνω πως πριν οι ΑΝΕΛ πάρουν την ψυχρολουσία των Ευρωεκλογών και αποφασίσουν να μην κατέβουν στις εθνικές εκλογές, η πρώην υπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ετοιμάζονταν για πολιτική μετακόμιση από τις Σέρρες στην Α’ Θεσσαλονίκης.

No Comments Yet

Comments are closed