Παραπολιτικά και παρασκήνια (περί κεντροαριστεράς στο Δήμο Θεσσαλονίκης)

Γράφει ο «Γέρων»

Θα είδατε τις φωτογραφίες Μυλόπουλου-Νοτοπούλου στην επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Θεσσαλονίκης στα εργοτάξια του Μετρό. Πολλά τα χαμόγελα αλλά ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος στις συνεντεύξεις του αποφεύγει τις καθαρές δηλώσεις υπέρ της Νοτοπούλου.

Άλλη μια φωτογραφία της Νοτοπούλου έχει ειδική σημειολογία. Αυτή που ανέβασε σήμερα στο facebook με τον γραμματέα της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη Χρήστο Δουίτση. Προφανώς για να απαντήσουν ή να διασκεδάσουν τις φήμες ότι δεν εμφανίζονται όλοι θερμοί στο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στη στήριξη της Νοτοπούλου.

Η υποψήφια δήμαρχος χθες πάντως επισκέφθηκε τη διοίκηση του ΟΑΣΘ και ενημερώθηκε για τα θέματα των αστικών συγκοινωνιών. Την υποδέχθηκε ο πρόεδρος Στέλιος Παππάς ο οποίος ως γνωστόν λόγω… φόρτου εργασιών είχε βγάλει ανακοίνωση λέγοντας πως δεν μπορεί να βλέπει έναν-έναν τους υποψηφίους και τους καλούσε να τον επισκέπτονται… ανά δήμο. Ε, προφανώς για το ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα του έκανε μια εξαίρεση.

Και μιας ο λόγος στον ΟΑΣΘ βλέπω μια προσπάθεια επικοινωνιακής αντεπίθεσης της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη. Ανακοινώνοντας διαγωνισμό για νέα αστικά λεωφορεία που αποδεικνύεται πρόσκληση ενδιαφέροντος και δημοσιεύοντας φωτογραφίες για το τρένο του Μετρό που έρχεται στην Θεσσαλονίκη.

Ενοχλήθηκαν μαθαίνω οι… πρωταγωνιστές του βίντεο που δημοσίευσε χθες ο Πέτρος Λεκάκης. Λογικό καθώς αν και δήλωναν τόσα θετικά για τον υποψήφιο Δήμαρχο τελικά πήραν μεταγραφές για άλλους συνδυασμούς. Έγινε λέγεται και ένα επεισόδιο χθες στο περιθώριο των εγκαινίων της Έκθεσης Βιβλίου με διαμαρτυρίες εις βάρος στελεχών του Λεκάκη από… θιγόμενους. Αλλά όσοι πήραν μεταγραφή την τελευταία στιγμή οφείλουν εξηγήσεις, όχι διαμαρτυρίες…

Και μιας και ο λόγος για τον Λεκάκη ένας εκ των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων είναι και ο Γιώργος Γκουκουλιάς. Τι ιδιαίτερο με τον κ. Γκουγκουλιάς, εκτός ότι είναι πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη; Είναι κουμπάρος του Απόστολου Τζιτζικώστα και της Ελεάνας Βλάχου που του βάφτισαν το παιδί. Η δε σύζυγος του περιφερειάρχη είναι και συνεταίρος με τον κ. Γκουγκουλια στα καφέ που διαθέτει. Θα ψηφίσει ο Τζιτζικώστας τον κουμπάρο του;

No Comments Yet

Comments are closed