Παραπολιτικά και παρασκήνια (περί διαγραφών στη ΝΔ)

Γράφει ο «Γέρων»

Στον απόηχο της αποκάλυψης του ΜyPortal.gr (Δείτε το εδώ) περί καθαίρεσης απο τα κομματικά τους αξιώματα όσων στελεχών της ΝΔ στηρίξουν άλλη υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης πλην αυτής του Νίκου Ταχιάου χθες έγινε άλλη μια… αμήχανη κομματική εκδήλωση.

Η ΝΟΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης έκοψε την βασιλόπιτα της στα κεντρικά γραφεία του κόμματος σε μια εκδήλωση που το παρών έδωσαν και ο Νίκος Ταχιάος και ο Γιώργος Ορφανός. Άλλωστε ο πρώην υπουργός προέρχεται μέσα από τα γαλάζια σπλάχνα και σε συνέντευξή του εκτίμησε πως οι περισσότεροι νεοδημοκράτες θα τον ψηφίσουν. Ετοιμάζεται δε να ανακοινώσει και άλλους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με σαφή κομματικά αναφορά.

Την ίδια ώρα, στο επιτελείο του Μάκη Κυριζίδη δήλωναν πως “κάθε μέρα όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, αφήνουν πίσω τις επιλογές των κομματικών ιερατείων, αψηφούν τις αστείες απειλές διαγραφών, κλείνουν τα αυτιά τους στη λάσπη και σκέπτονται την Θεσσαλονίκη Θετικά».

Στο επιτελείο του Κωνσταντίνου Ζέρβα παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στη ΝΔ δίχως, όπως δηλώνουν, να τους επηρεάζουν. “Η καμπάνια και οι πρωτοβουλίες μας συνεχίζονται κανονικά”, λένε και δεν κρύβουν πως θα περίμεναν οι υποψήφιοι που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία να επιδείξουν ανάλογα αντανακλαστικά και να μην αναλώνονται σε εσωκομματικές έριδες.

No Comments Yet

Comments are closed