Παραπολιτικά και παρασκήνια (ο καφές Ταχιάου, η βόλτα Ζέρβα και οι φωτό Τζιτζικώστα)

Γράφει ο «Γέρων»

Είθισται την τελευταία ημέρα πριν τις εκλογές οι υποψήφιοι να τις περνούν χαλαρά με φίλους και συνεργάτες.

Αυτό έκαναν σήμερα και οι δύο διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος και Κωνσταντίνος Ζέρβας φροντίζοντας ωστόσο να στείλουν έστω και εμμέσως πολιτικά μηνύματα.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας από το πρωί γύρισε γειτονιές της πόλης, όπως την Άνω Τούμπα, και ολοκλήρωσε με επίσκεψη στο κέντρο. Έπεσε πάνω και στον Απόστολο Τζιτζικώστα που έπινε καφέ στην Αριστοτέλους, χαιρετήθηκαν θερμά, βγήκαν φωτογραφία και επέλεξε να την ανεβάσει στη σελίδα του στο facebook σημειώνοντας «Αυτή τη φορά να κερδίσει η πόλη».

Ενδιαφέρον είχαν όμως και οι φωτογραφίες που επέλεξε να ανεβάσει στη δική του σελίδα στο facebook και ο Νίκος Ταχιάος. Ο υποψήφιος δήμαρχος είχε συνάντηση στο Ολύμπιο με υποψηφίους, στελέχη και φίλους του συνδυασμού του καθώς και με στελέχη της ΝΔ. Από εκεί πέρασαν και οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης καθώς και ο Τζιτζικώστας. Αυτές τις τρεις φωτογραφίες ανέβασε στη σελίδα του στο facebook. ο Ταχιάος με το σχόλιο «Λίγες ώρες έμειναν πάμε όλοι μαζί δυνατά για την ΝΙΚΗ».

 

 

No Comments Yet

Comments are closed