Παραπολιτικά και παρασκήνια (Ντρίμπλες και τηλεφωνήματα)

Γράφει ο «Γἐρων»

Εντάξει η υποψηφιότητα του συμβόλου του ΠΑΟΚ Γιώργου Κούδα με το συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού είναι η πιο δυνατή αθλητική υποψηφιότητα στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκης όμως και άλλοι ποδοσφαιριστές ρίχνονται στη μάχη του σταυρού. Με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια κατεβαίνουν τρεις πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές που ο καθένας άφησε ιστορία στο χώρο του. Ο Άγγελος Χαριστέας της Εθνικής του Euro 2004, o Λάκης Παπαϊωάννου του Ηρακλή και ο Ντίνος Κούης του Άρη. Επίσης με τον Νίκο Ταχιάο στο Δήμο Θεσσαλονίκης υποψήφιοι είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αλέξης Αλεξίου και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Άγγελος Σπυρίδων. Με τον Πέτρο Λεκάκη υποψήφιος είναι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα των υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης και κάποια οδηγούν σε τετ-α-τετ συναντήσεις. Αντικείμενο είναι συζητήσεις για συνεργασίες στο παρά 5 της κατάθεσης των συνδυασμών και των υποψηφίων.

Δεν κρύβει την υποστήριξή του προς τον συνδυασμό του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κουκοδήμου για το Δήμο Κατερίνης ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνης Γεωργιάδης.

Στην οδό Τσιμισκή θα ανοίξει εκλογικό κέντρο ο Νίκος Ταχιάος. Ο Πέτρος Λεκάκης άνοιξε στην διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Βασιλέως Ηρακλείου.

«Κόβει» σημαντικά από τον Κωστή Μπακογιάννη στο Δήμο Αθηναίων ο Γιώργος Βουλγαράκης. Μαζί του θα κατέβει και ο Φίλιππος Ταυρής, στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

No Comments Yet

Comments are closed