Παραπολιτικά και παρασκήνια (Μαζί Ταχιάος και Ζέρβας)

Γράφει ο “Γέρων”

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα θα υποδεχθεί αύριο στο αμαξοστάσιο του Μετρό στην Πυλαία ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος. Στη συνέχεια μαζί θα επισκεφθούν τα εργοτάξιο του Μετρό σε Αγίας Σοφίας και Βενιζέλου.

Η επίσκεψη του Δημάρχου στο Μετρό κάθε άλλο παρά τυχαία είναι καθώς γίνεται λίγο μετά την επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών-Μεταφορών Κώστα Καραμανλή στην πόλη και στο σταθμό Βενιζέλου.

Καραμανλής και Ζέρβας έχουν πολύ καλή σχέση ενώ για την επίσκεψή του είναι ενήμεροι στο Υπουργείο Υποδομών. Τους φέρνει κοντά άλλωστε η θέση για κατασκευή του σταθμού Βενιζέλου με απόσπαση-επανατοποθέτηση, που εξ’ αρχής στήριζε ο Ζέρβας και στην κυβέρνηση αναγνωρίζουν πως “έβαλε πλάτη” πολιτικά στο θέμα.

Ο σταθμός Βενιζέλου και ο νέος τρόπος κατασκευής όμως έχει φέρει πιο κοντά και τους Ταχιάο-Ζέρβα καθώς είναι ένα θέμα, που πέρα απο τις άλλες διαφορές που έχουν και τη σκληρή τους προεκλογική κόντρα για τη Δημαρχία, συμφωνούν και έχουν κοινή συμπόρευση και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

No Comments Yet

Comments are closed