Παραπολιτικά και παρασκήνια (η στέλεχωση του Δήμου Θεσσαλονίκης και η ΕΡΤ-3)

Γράφει ο «Γέρων»

H συζήτηση ή καλύτερα οι κόντρες στο ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το κόμμα και η διεύρυνση που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας καλά κρατούν. Παρέμβαση με άρθρο του έκανε και ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος ο οποίος πρότεινε διεύρυνση με νέο πολιτικό προσωπικό με τεχνοκρατικά χαρακτηριστικά και αναφορά στην κοινωνία.

Διακοπές τέλος για τον πρωθυπουργό ο οποίος από τα Χανιά επιστρέφει στην Αθήνα και από αύριο το πρωί θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου. Εκτός από τη σύσκεψη για τη Σαμοθράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τη ΔΕΘ αλλά και τις επισκέψεις του σε Παρίσι και Βερολίνο.

Κυβερνητική πηγή με διαβεβαίωνε πως στις αλλαγές που επίκεινται στην ΕΡΤ δεν προβλέπεται, παρά τις εισηγήσεις κάποιων προς τον πρωθυπουργό, κατάργηση της ΕΡΤ-3 που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το παζλ των αντιδημαρχιών ο Κωνσταντίνος Ζέρβας. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του μου έλεγαν πως για τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης δεν είναι στις πρώτες επιλογές ο ορισμός ως αντιδημάρχων των Γιώργου Ορφανού και Σπύρου Βούγια, που λέγεται πως είχαν προταθεί για Τεχνικών Έργων και Συγκοινωνιών-Κυκλοφοριακού αντίστοιχα, στο πλαίσιο της κυοφορούμενης συνεργασίας των παρατάξεών τους

No Comments Yet

Comments are closed