Παραπολιτικά και παρασκήνια (η παραίτηση Νοτοπούλου και η αποκάλυψη Ψωμιάδη)

Γράφει ο «Γέρων»

Την παραίτησή της από τη θέση της Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης προανήγγειλε η Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας το πρωί στον Real Fm, σημειώνοντας πως αυτή θα γίνει σε δύο εβδομάδες. Προφανώς θα ακολουθήσει ανασχηματισμός, κάτι για το οποίο στην κυβέρνηση δηλώνουν πως δεν βιάζονται. Ακόμη παραμένει άγνωστο αν θα είναι δομικός ή απλώς θα καλυφθούν τα κενά.

Την αποκάλυψη πως δέχθηκε πρόταση από εκπρόσωπο της ΝΔ ώστε να αποσύρει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Θεσσαλονίκης και να είναι υποψήφιος βουλευτής στη Θεσσαλονίκη έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας χθες στην Εγνατία TV.

Κόμμα ετοιμάζεται να δημιουργήσει σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης της Bεργίνα ΤV Στέργιος Καλόγηρος, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.

Αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας ορίστηκε ο πρόεδρος του τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Νίκος Αντωνάκης. Στο παρελθόν είχε διατελέσει αν. διοικητής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Τις επόμενες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης θα ανακοινώσει το όνομα και νέους υποψήφιους του συνδυασμού του για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ήδη στη ΝΔ αναζητούν εκπρόσωπο Τύπου για την προεκλογική περίοδο καθώς η Μαρία Σπυράκη θα φύγει από τη θέση για να πολιτευτεί στην Α’ Θεσσαλονίκης. Σημειώστε το όνομα της αν. εκπροσώπου Σοφίας Ζαχαράκη που είναι και νέα, και «περνάει» στο κοινό και τα πηγαίνει και πολύ καλά.

No Comments Yet

Comments are closed