Παραπολιτικά και παρασκήνια (γαλάζια στελέχη στα… πάνω τους)

Γράφει ο «Γέρων»

«Γκρινιάζουν» όπως ακούω παλιοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με τον Σταύρο Καλαφάτη διότι ο γραμματέας της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους… τρέχει. Ο Καλαφάτης εμφανίζεται ιδιαίτερα σχολαστικός στα καθήκοντά του και έχει πάντα σε συναγερμό τους βουλευτές καλώντας τους πλειστάκις ώστε να παραβρίσκονται σε κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις και ψηφοφορίες. «Ακόμη και όταν δεν απαιτείται», λένε όσοι γκρινιάζουν. Το Μαξίμου πάντως εμφανίζεται ικανοποιημένο από την άσκηση των καθηκόντων όπερ σημαίνει πως αυτές οι γκρίνιες μάλλον λίγο απασχολούν τον Καλαφάτη.

Ποιος Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ χτίζει ομάδα, ίσως και την πιο ισχυρή στη Θεσσαλονίκη; Ο Άδωνις Γεωργιάδης, που επισκέπτεται μάλιστα την πόλη σε κάθε ευκαιρία.

Ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδά και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος στήριξε ενεργά την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπαστεργίου για την προεδρία της ΚΕΔΕ, προαλείφετε για Διευθυντής της. Η εμπειρία του άλλωστε στα θέματα αυτοδιοίκησης είναι αναγνωρισμένη ενώ στην προηγούμενη διοίκηση της ΚΕΔΕ είχε θητεύσει ως β’ αντιπρόεδρος.

No Comments Yet

Comments are closed