Παραπολιτικά και παρασκήνια (debate και μεταγραφές)

Γράφει η “Κουίντα” (για όσα συμβαίνουν πίσω της)

Eίδατε χθες το debate της TV100 για το Δήμο Θεσσαλονίκης; Εγώ έχασα το αγαπημένο μου Master Chef για να το δω! Πέτυχε η Νοτοπούλου το στόχο της να κάνει τον Ταχιάο να χάσει την ψυχραιμία του. Μην ψάχνετε νικητές σε τέτοιες συζητήσεις. Μόνο χαμένοι μπορεί να υπάρξουν. Δεύτερο ημίχρονο το πρωί της Μ. Τρίτης στις 07:00 στο Οpen με debate μεταξύ Ταχιάου-Νοτοπούλου-Ορφανού.

Νοτοπούλου αντί για Ορφανό είπε ο Ταχιάος πως προτιμάει στον 2ο γύρο ως αντίπαλο. Είμαι σίγουρη πως οι επικοινωνιολόγοι του θα τραβούν τα μαλλιά τους με αυτή τη δήλωσή του που μάλλον βγάζει πως ανησυχεί σε περίπτωση που αναμετρηθεί με τον πρώην υπουργό.

Κάτι άκουσα για συνάντηση Βούγια-Λεκάκη. Δεν περιμένω εξελίξεις, ούτε “γενναίες” αποφάσεις όπως καλεί ο ένας τον άλλον να πάρει.

Ο Τζιτζικώστας είπαμε πως πάει για εκλογή από τον πρώτο γύρο αλλά στο εσωτερική της “Αλληλεγγύης” μαίνεται η μάχη για το ποιοι θα εκλεγούν. Πλην των παλιών που έχουν ένα πλεονέκτημα μαθαίνω πως από τους νέους κινούνται δυνατά οι Πάρις Μπίλλιας, Θοδωρής Μητράκας, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Μελίνα Δερμεντζοπουλου, Θόδωρος Πανταλέων, Σοφία Τουντούρη, Λίνα Φιλιππιάδου και βέβαια οι “σταρ” Σάντυ Κουτσοσταμάτη και Άγγελος Χαριστέας.

Συζητήσεις στο γαλάζιο στρατόπεδο στο οποίο κάποιοι την έβλεπαν και ως υποψήφια βουλευτή στην Α’ Θεσσαλονίκης προκαλεί η είδηση της συμμετοχής της παρουσιάστριας Σοφίας Αλατζά στο συνδυασμό του Θεοδόση Μπακογλίδη στο Δήμο Καλαμαριάς. Το 2014 ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη.

No Comments Yet

Comments are closed