Παραπολιτικά και παρασκήνια (από την πίτα της Νοτοπούλου)

Γράφει ο «Γέρων»

Mέχρι αργά το βράδυ κράτησε το κέφι στη «Βεντέτα» το βράδυ της Πέμπτης όπου η παράταξη της Νοτοπούλου στο Δήμο Θεσσαλονίκης «Μαζί» έκοψε την βασιλόπιτά της.

Απαστράπτουσα η οικοδέσποινα στο σαμπανιζέ φόρεμά της υποδέχθηκε ζεστά τους προσκεκλημένους ενώ έκοψε και την πίτα με το φλουρί να πέφτει στο κομμάτι του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Βγήκε και οικογενειακή φωτογραφία με όλα τα μέλη της δημοτικής ομάδας. Απουσίαζε η Μαρία Αρβανιτίδου, η οποία ήταν άρρωστη και έκατσε λίγο στην εκδήλωση. Μην ψάχνετε παραπολιτικά…

Και τώρα που είπα παραπολιτικά… Η Ρία Καλφακάκου ήταν λίγο ψυχρή με τη Νοτοπούλου ή μου φάνηκε; Με μερικούς που το συζήτησα πάντως δεν έδειξαν να εκπλήσσονται από τη διαπίστωσή μου. Τέλος πάντως ήταν και σκοτεινά και ίσως δεν είδα καλά…

Το παρών έδωσαν εκτός από στελέχη της παράταξης, ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Δουίτσης, ο πρώην υπουργός Δημήτρης Μάρδας, ο πρώην βουλευτής και εκπρόσωπος της Προοδευτικής Συμμαχίας Χάρης Τσιόκας, ο πρώην πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος.

Όχι όμως και οι βουλευτές. Η επίσημη δικαιολογία ήταν πως το άλλο πρωί θα μιλούσε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας στη συζήτηση για τα εργασιακά. Κάποιοι συνάδελφοί της βέβαια δεν έχουν χωνέψει όμως ακόμα πως η Νοτοπούλου βγήκε πρώτη στις βουλευτικές εκλογές.

No Comments Yet

Comments are closed