Παραπολιτικά και παρασκήνια (αλλαγές σε ΕΡΤ-3, ΠΕΔ ΚΜ και ΤΕΕ/ΤΚΜ)

Γράφει ο «Γέρων»

Σκυτάλη στον Γιώργο Τσακούμη θα δώσει ο Πάρις Μπίλλιας στο ΤΕΕ/ΤΚΜ. Μετά από μια πενταετία στο τιμόνι του Τεχνικού Επιμελητηρίου δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του Νοεμβρίου απόφαση στην οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο το ότι πλέον ορίστηκε και αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στον τομέα Υποδομών και Έργων. Έτσι η προσκείμενη στη ΝΔ παράταξη των μηχανικών ΔΚΜ θα κατέβει στις εκλογές του Νοεμβρίου με νέο επικεφαλής.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι αλλαγές στην ΕΡΤ-3 μετά την έγκριση από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής του ορισμού του νέου Δ.Σ. της ΕΡΤ. Για την ΕΡΤ-3 φαίνεται πως οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και την τηλεόραση θα αναλάβει ο Φίλιος Στάγκος, απερχόμενος γενικός διευθυντής της ΤV100, και το ραδιόφωνο ο Δημήτρης Βενιέρης, ο οποίος στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτές με τη ΝΔ.

Το όνομα του Σάκη Τζακόπουλου, πρώην προέδρου του ΤΕΕ/ΤΚΜ και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΑΘ ΑΕ, ακούγεται για την ΕΥΑΘ Παγίων.

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου δηλώνει πως θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Σε μια τέτοια περίπτωση για την προεδρία της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας ακούω πως προτείνεται το όνομα του δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

No Comments Yet

Comments are closed