Παραπολιτικά και παρασκήνια (αλλαγές σε ΔΕΘ και ΕΥΑΘ και η ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για το ΤΙΤΑΝ)

Γράφει ο «Γέρων»

Την Πέμπτη 30 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ Α.Ε. για την επιλογή νέου διευθύνοντος συμβούλου. Σε δεύτερο χρόνο επίκεινται αλλαγές και σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας. Αλλαγές έρχονται όμως στη σύνθεση του Δ.Σ. και στη Helexpo-ΔΕΘ με το Υπερταμείο να έχει καταλήξει σε δύο νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το διοικητικό συμβούλιοτου εθνικού εκθεσιακού φορέα. Γαλάζιων αποχρώσεων…

Νέα πρόσωπα ετοιμάζεται να τοποθετήσει στη διοίκηση του «Παπαφείου» η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου.

Τηλεδιάσκεψη με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ είχε χθες ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής με τους ιθύνοντες να τον διαβεβαιώνουν πως τον Μάιο θα έχουμε στους δρόμους 350 λεωφορεία και το Σεπτέμβριο 500. Ο Καραμανλής ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες να λάβει αποφάσεις και για το τι θα γίνει με τους χρήστες των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης που είχαν προμηθευτεί κάρτες απεριορίστων διαδρομών.

Ενίσχυση στο επικοινωνιακό του επιτελείο, μαθαίνω, σχεδιάζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάτι που ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έχει ήδη θέσει στις κλειστές συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες.

Αποκαλυπτική η παρέμβαση της ΝΔ Θεσσαλονίκης για το ΤΙΤΑΝ καθώς γνωστοποίησε πως πέρσι τέτοιες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση είχε υπογράψει συμφωνία με την Ένωση Τσιμεντοβιομηχανιών Ελλάδας για την ενεργειακή αξιοποίηση απορριμμάτων!

Θα έχει ενδιαφέρον να υπάρξει απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ όπως ενδιαφέρον θα είχε και το σχόλιο της ΝΔ για τους δημάρχους της περιοχής που αντιδρούν, οι περισσότεροι εκ των οποίων προέρχονται από τον δικό της πολιτικό χώρο.

Και είπε ο «Γέροντας»: το ουίσκι και το πούρο λύνουν και τις πολιτικές παρεξηγήσεις…

No Comments Yet

Comments are closed