Παραιτήθηκε ο Παππάς από τον ΟΑΣΘ – Οι προτεραιότητες του Υπουργείου

Την παραίτησή του από την προεδρία του ΟΑΣΘ υπέβαλε, συμφωνα με πληροφορίες, στο Υπουργείο Υποδομών-Μεταφορών ο Στέλιος Παππάς. Η κυβέρνηση είχε διαμηνύσει στον απερχόμενο πλέον πρόεδρο πως θέλει να ορίσει νέα διοίκηση στον Οργανισμό παρά τις δηλώσεις του ίδιου λίγο πριν τις εκλογές πως και με αλλαγή κυβέρνησης θα παραμείνει στη θέση του υπό το σκεπτικό ότι είναι διοίκηση εκκαθάρισης. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα ο κ. Παππάς θα αποστείλει στο Υπουργείο έγγραφα με τον απολογισμό της διοίκησης του και της εκκαθάρισης.

Σε ότι αφορά τη νέα διοίκηση ο υπουργός Υποδομών-Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ήδη εξετάζει τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις νευραλγικές θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη ημέρα του ΟΑΣΘ και πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα των αστικών συγκοινωνιών βρίσκεται στις 3 πρώτες θέσεις των πολιτικών προτεραιοτήτων του.

Αυτό το οποίο θα γίνει άμεσα είναι να βγουν από το.. ψυγείο στο οποίο τους είχε βάλει η διοίκηση του Στέλιου Παππά έμπειρα και ικανά διευθυντικά στελέχη που έχουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να λειτουργήσουν τον Οργανισμό και το είχαν πράξει με επιτυχία στο παρελθόν.

No Comments Yet

Comments are closed